Kategoriler

Meydan

KANDIRA BELEDİYESİNDEN BİR YENİLİK DAHA

Dünyanın sınırlı kaynakları tükenirken geri dönüşüme odaklanan ülkeler, kullan – at alışkanlığının yerine tekrar kullan- geri dönüştür anlayışını kullanıyor. Kandıra Belediyesi yapılan araştırmalardan sonra harekete geçerek geri dönüşüme yönelik bir çalışma başlattı ve ilçenin bir çok noktasına cam atık konteynırı yerleştirildi.

 “Cam Atıkları Geri Dönüştürülecek

Doğal çevrenin korunması için yapılan çalışmalarda her zaman ön  sıralarda yer alan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in verdiği talimatlarla başlatılan proje kapsamında Ahmatlı, Belediye Konutları, Kredi Yurtlar Kız Öğrenci Yurdu, K.Dinç Kandıra Devlet Hastanesi, Kandıra Terminali, Turan Güneş Kültür Merkezi, Komek binası çevrelerine cam atık konteynırı yerleştirildi.

“TEMİZ ÇEVRE, SAĞLIKLI BİR YAŞAM”

Geri dönüşümün önemine dikkat çeken Başkan Köken,  cam atıklarının geri dönüştürülerek ekonomiye kazandırılması için başlattıkları çalışmaların devam edeceğini ifade etti. Yürütülen çalışmalar kapsamında ülke ekonomisine katkı sağlanacağını da belirten Başkan Köken, geri dönüşüm konusunda eğitim, bilinçlendirme ve farkındalık çalışmalarımızla diğer ilçelere de örnek olmayı amaçlıyoruz dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
26 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt Personelle Bayramlaştı
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Kabirlere Çiçek, Gönüllere Huzur
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Derince’de Dualar Şehitlerimiz İçin
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Kartepe Teleferik’te Bayrama Özel Yüzde 50 İndirim
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Vatan İçin Can Veren Kahramanlar Arefe Günü Unutulmadı
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus: “Kurban Bayramı; Barışa, Huzura Ve Hayırlara Vesile Olsun”
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
800CK, 6 Haziran’da Yola Çıkıyor
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Dokuzlar: “Yine Uykusu Kaçmış”
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Atıktan Sanata Uzanan Yolculuk
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’in “Evde Bakım Hizmeti” Kalplere Dokunuyor