Kategoriler

Meydan

KAFKAS DERNEĞİ’NDEN DOĞAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Kocaeli Kafkas Derneği Başkanı Erdal Çatan, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret ederek, verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Ziyarette derneğin yönetim kurulu üyeleri İbrahim Uygun ve İskender Öztekin de yer aldı.

 Konuklarına ziyaret için teşekkür eden Başkan Doğan “ Kafkas kültürü, Türk Milletinin çok farklı bir rengi, çok farklı bir gücü, farklı bir dokusudur. Sizlerin varlığı ile biz daha bir bütünüz. Kültürünüzü yaşatmadaki çabanızı takdirle karşılıyorum, Bizler yerel yönetimler olarak, birçok sivil toplum örgütlerimizle, derneklerimizle dayanışma içerisinde çalışıyoruz. Kafkas Kültür Derneğinin bizde farklı bir yeri var” dedi.

 

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

 

Birlikte daha nice güzel çalışmalara imza atacaklarının vurgusunu da  yapan Doğan, “ Fevziye Parkı’nda Çerkez Sürgünü Anıtını yaptık. Hatıra ormanları yapabiliriz. Yeni dönemde bizler proje üretmeye devam edeceğiz, sizler de proje üretin. Kafkasya’ya gittik, çok güzel yerlerdi. Güzel anılarımız oldu. Orada ayrı bir sıcaklık gördük. Her zaman yanınızda olacağız” şeklinde konuştu. Başkan Doğan, kızı Ayça’ın da Kafkas Folklor ekibinde olduğunu hatırlattı.

 

BİZE GÜÇ VERİYORSUNUZ

 

Kocaeli Kafkas Derneği Başkanı Erdal Çatan da, “yıllarca birileri bize, ‘Siz nerden geldiniz, ne yapıyorsunuz, kimsiniz’ diye sorarken şimdi, şehrin göbeğinde anıtı olan ve anma programlarımızı o anıtın önünde yapabilir hale geldik. 15 sene evvel bize ‘Kimsin’ derken şimdi insanlar bizim etkinliklerimize iştirak bile edebiliyorlar. Siz, anıtımızı açarak, hem bizim Kocaeli’nde varlığımızı tekrar beyan etmiş oldunuz, hem de biz o anıt vesilesiyle insanlara sesimizi daha kolay ve daha anlaşılır bir şekilde ulaşmaya çalıştık. Kocaeli Kafkas Derneği yönetimi camiamız adına size teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Tebrik Ziyaretleri
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Vali Yardımcıları Bu Hafta 30 Haneyle Hemhal Oldular
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Efe Hakkında Disiplin Soruşturması Başlatıldı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Körfez Belediyesi Genç Kızlar Voleybol Turnuvası Düzenledi
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Bıyık, Gebze Belediyeler Birliği Başkanı Oldu
GÜNDEM
42 Kez Görüntülendi.
Yarımcalılar, Bu Kez Söğüt’e Gitti
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Derince’de Temizlik Seferberliği
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: ‘’DAHA GÜZEL BİR KOCAELİ İÇİN YENİDEN YOLA ÇIKTIK’’
GÜNDEM
64 Kez Görüntülendi.
Yarımcalılardan Muhtar Ziyaretleri