Kategoriler

Meydan

KARAOSMANOĞLU: TOPLUMUN FEDAİLERİ ÖĞRETMENLERDİR

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Mehmet Akif Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi Okul Aile Birliği ve öğretmenleriyle bir araya geldi.

 24 Kasım Öğretmenler günü etkinlikleri kapsamında Mehmet Akif Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi Okul Aile Birliği ve öğretmenleriyle Antikkapı Restaurant’ta bir araya gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Toplum fedaileri öğretmenlerdir. Okul Aile Birliği yönetimi, öğretmenlerimiz ve idari kısımdaki yöneticilerimizle eğitim ordumuz bir ve beraber olmalıdır. Unutmayalım ki öğretmen emekli olmaz. Son nefesine kadar bir harf öğretmek için çalışmalıdır” dedi.

 

OKULLARIMZDA GELECEĞİMİZ ŞEKİLLENİYOR

 

Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, KİHMED Başkanı Sabahattin Yamak ve Mehmet Akif Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi Okul Müdürü Fatih Şenocak ve Okul Aile Birliği Yönetiminin hazır bulunduğu birliktelikte, öğrencilerin aldığı eğitimin ülkemizin geleceğine ışık tutacağını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Öğrencilerimize yapılan yatırımların son on iki yılda hangi noktaya geldiğini hepimiz görüyoruz. Bu pencereden baktığımızda burada okuyan gençlerimizi hepimiz daha çok önemseyelim. Aldıkları eğitimler gelecek nesilleri de şekillendirecek” diye konuştu.

 

 

BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Etkinlikte konuşan Mehmet Akif Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi yetkilileri  Büyükşehir Belediye’sinin eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, bu desteklerle çalışmalarının ivme kazandığının altını çizdi. Etkinlikte ayrıca 30 sene önce görev başında şehit edilen öğretmenin eşi de onur konuğu oldu.

 

 

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor