Kategoriler

Meydan

ÇIĞLIKLARI YALANMIŞ CİNAYETİN ASIL SEBEBİ BELLİ OLDU

Gebze'de, kendisini taciz ettiğini iddia ettiği iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren kadın adliyeye sevk edildi. Tecavüze kalkıştığı için değil, eşinden boşanmadığı için öldürmüş

 Gebze İlçesi’nde, evinde tecavüze kalkıştığını iddia ettiği 33 yaşındaki Alaettin Kara’yı bıçaklayarak öldüren Duygu B. adliyeye sevk edildi. Duygu B.’un, bir süredir birlikte olduğu evli 3 çocuk babası Alaettin Kara’dan eşinden boşanmasını istediği, yaşanan tartışmada bıçaklayarak öldürdüğü öne sürüldü.
 
Dün, Gebze Hacıhalil Mahallesi’nde meydana gelen olayda, eşinden boşanarak yalnız yaşayan 25 yaşındaki Duygu Bodur, iddiaya görne bir süredir birlikte olduğu aynı işyerinde çalıştığı Alaettin Kara ile marketten alışveriş yaptıktan sonra beraber eve geldi. Bir süre sonra Duygu B.’un "İmdat, kurtarın beni tecavüz etmeye kalkıyor. Polise haber verin" diye bağırmasını duyanların haber vermesi üzerine eve gelen polis ve 112 ekipleri, Alaettin Kara’nın kanlar içindeki cesediyle karşılaştı. Duygu Bodur, Alaettin Kara’nın tecavüze yeltendiğini iddia ederken, cinayette kullandığı bıçağın elini kesmesi nedeniyle tedavisinin ardından Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
 
Duygu B. bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi. Duygu B.’un bir süredir 3 çocuk babası Alaettin Kara ile birlikte olduğu ve eşinden boşanmasını istediği, Kara’nın eşinden boşanmak istememesi nedeniyle de olay günü çıkan tartışma sonucu bıçakladığı öne sürüldü.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "1 Mayıs Yürüyüşlerini GAMER'den Takip Ediyoruz"
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
İşçi Bayramı'nda Çalışırken Demirlerin Altında Kaldılar: 3 Yaralı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Yolcu Otobüsünün Bagajında 50 Koli Makaron Ele Geçirildi
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Günbatı Hizmetleri Yakından Takip Ediyor
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Yenidoğan Derince Caddesi’ne Yeni Çehre
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Körfezli Burak, Bursa’dan Saide İle Evleniyor
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Talus, Bu Kez Söğüt’ü Kutladı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "2020-2024 Yılları Arasında 24 Okul, 418 Sınıf, 2 Atölye, 10 Spor Salonu Bitirerek Hizmete Açtık"
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
AK Parti Meclis Grubu Toplandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM Otoyolu'nda 4 Bin 270 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi