Kategoriler

Meydan

CHP Körfez’de Kadın Kolları Seçimle belirlendi

CHP Körfez İlçe’de, İlçe Başkanlığı geçtiğimiz hafta yapılan kongre ile belirlenirken, bu kez de kadın Kolları Başkanı ve yönetimi yine seçimle tespit edildi.

 CHP Körfez İlçe’de, İlçe Başkanlığı geçtiğimiz hafta yapılan kongre ile belirlenirken, bu kez de kadın Kolları Başkanı ve yönetimi yine seçimle tespit edildi.

İlçe Teşkilat binasında yapılan seçime, çok sayıda bayan delege katılırken, tek listenin girdiği seçim açık oylama usulü ile yapıldı. Yapılan seçim sonrasında da mevcut kadın Kolları Başkanı Afife Karatekin ve listesi seçildi.

Kongreye İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Yolcubal ve il yöneticileri ile İlçe Başkanı Mehmet Kaçar ve yönetimi ile çok sayıda bayan delege katıldı. İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Yolcubal, yaptığı konuşmasında siyasi partilerde cinsiyet kotası olduğunu söyleyerek, ‘’Kadın demiyorum, cinsiyet kotası var. Kadınlara verilen kota yüzde 30’u geçmiyor. Biz bu oranı aşıp, kalan yüzde 70’e göz dikmek için çalışacağız’’ dedi.

CHP Körfez İlçe Başkanı Mehmet kaçar’da yaptığı konuşmada, kadınların ülkenin geleceği, yarınları olduğunu söyleyerek, ‘’Çıkarsızca yol arkadaşım olduğumuzu unutmuşuz. Ülke elden gidiyor, ortaçağ karanlığı gibi karanlığa gömülüyoruz. Destek verirseniz, geçmişte Rahmetli Hüseyin Avni Şirin dönemindeki gibi parlak günleri yaşarız. Yeter ki birbirimizi sevmeyi öğrenelim, sizler olmazsanız dünyada hayat durur. Birçoğunuzun seçimlerde Milletvekili adaylarından daha çok çalıştığını biliyorum. İnşallah bir dahaki kongrede 500 kişilik salonda, halaylar çekilerek seçim yaparız’’ dedi. Kaçar, daha sonra yeniden seçilen Kadın Kolları başkanına ve salonda bulunan bayanlara çiçek dağıttı. Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’te, telgraf göndererek kongreyi kutladı.

Yapılan açık oylama sonrasında seçilen Körfez İlçe Kadın Kolları Yönetimi şu isimlerden oluştu:

Afife Karatekin (Başkan),

Yönetim Kurulu Asil Üyeler: Şule Şanlı, Güzin Çelik, Aysel Ersoy, Melek Yavuz, Senem Doğan, Yurdanur Kantarcıoğlu, Nurcan Kılıçdemir, Hanife Bildircin, Nermin Aydın, Gülüzar Tuncer, Hamdiye Karatekin, Semran Özdemir, Güneri Kaya, Nerman Nayci, Adalet İşgen.

Kadın Kolu İl Delegeleri: Afife Karatekin, Şule Şanlı, Disdem Turan, Hanife Bildircin, Aysel Ersoy, Nurcan, Kılıçdemir, Yurdanur Kantarcıoğlu, Melek Yavuz, Semran Özdemir, Gülüzar Tuncer, Güneri Kaya, Zehra Türkmen, Nilgün Solakoğlu, Melek Fırıncı, Fatma Hilal Durak, Senan Uygun, Nerman Nayci, Senem Doğan, Fadime Uslu, Nermin Aydın, Fatma Koçkar, Gülseren Altunal, Yelda Pişkin, Şenay Yıldırım.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
VALİ YAVUZ: "SAĞLIK TURİZMİNDE GİDEREK ÖNEMLİ YERE GELDİK"
GÜNDEM
26 Kez Görüntülendi.
Otomobil 10 Metrelik İstinat Duvarından Uçtu: 5 Ağır Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
KO-MEK İlçe Sergileri Heyecanı Başlıyor
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Emlak Kulübü, Kuruluşunun 2. Yılını Coşkuyla Kutladı
GÜNDEM
43 Kez Görüntülendi.
Söğüt: "Tüm Kamu Kurumları İle İş Birliği İçinde Olacağız"
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Ben, Sen Yok Biz Varız
GÜNDEM
40 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu