Kategoriler

Meydan

Yeni Müdürle ilk toplantı

Yeni Müdürle ilk toplantı

 Kocaeli'nin Kuruçeşme Mevkii'nde faaliyet gösteren Fatma Seher İlkokulu'nda öğrencileri bulunan okul velileri, Okul Aile Birliği tarafından organize edilen kahvaltı programında bir araya geldiler. Körfez’de yer alan Fatih İlkokulu’ndan 3 ay önce bu okula atanan Müdür Mustafa Kurtuluş’la yapılan ilk toplantıda, okulun eksikleri ve yapılması gereken çalışmalar konuşuldu.

Körfez'in en güzide yerlerinden biri olan Kızılkaya Cafe'de bir araya gelen veliler, burada hem kahvaltı yaptılar, hem de eğitimi konuştular. Okul Aile Birliği Başkanı Burcu  Azaklı'nın organizesi ile gerçekleştirilen kahvaltı programına, Okul Müdürü Mustafa Kurtuluş ve okul müdür yardımcısı da katıldı. Körfez Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz'in de katıldığı programda konuşan Mustafa Kurtuluş, birlik ve beraberlik adına bu kahvaltının bir ilk olduğunu, bundan sonra sık sık bir araya geleceklerini söyledi.

Okul Aile Birliği Başkanı Burcu Azaklı'da, velilerle bir araya gelmenin eğitime çok önemli katkısı olduğunu söyleyerek, 'Veliler olarak bundan sonra sık sık bir araya gelmeyi planlıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde hareket etmek, çocuklarımızın daha iyi eğitim almasını sağlamak adına çok önemlidir. Öğretmen-öğrenci-veli olarak eğitimin en güzel şekilde olması adına yapılması gerekenleri yapacağız. Elimizden geldiği kadarıyla okulumuza hizmet etmeye çalışacağız."dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
326 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
32 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor