Kategoriler

Meydan

1 Günde 865 Ton Asfalt Döküldü

Körfez Belediyesi Hereke bölgesi olmak üzere ve diğer ihtiyaç duyulan yollarda asfalt yapım çalışmalarını hızla sürdürüyor.

 Körfez Belediyesi Hereke bölgesi olmak üzere ve diğer ihtiyaç duyulan yollarda asfalt yapım çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Bakım, Onarım Ve Yama İşlemleri De Yapılıyor

Geçtiğimiz yıl Körfez’de asfalt çalışmalarında rekor kıran Körfez Belediyesi yol yapım çalışmalarına yeni yılda da hızla devam edecek. Körfez’de pek çok noktada sürdürülen çalışmalarla belediye ekipleri Hereke bölgesinde Kabani ve Muhsin Alataş Caddelerine 865 ton sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi. Kabani ve Muhsin Alataş Caddelerinde planlanan asfalt serim çalışmalarının yanı sıra bölge halkının istek ve talepleri doğrultusunda bakım, onarım ve yama işlemleri de ekiplerce yapılıyor.

Yeni, Modern Ve Konforlu Yollar Körfezlilerin Hizmetinde

2015 yılını yatırım yılı ilan eden ve yıl içinde tonlarca asfalt dökerek Körfez genelinde pek çok yolu yenileyen Körfez Belediyesi, yeni, modern ve konforlu yolları Körfez halkının hizmetine açıyor. Serilen tonlarca asfalt, yeni yapılan kilometrelerce yollar Körfez’i adete ülkenin parlayan yıldızı haline getiriyor. Büyüyen ve gelişen Körfez’in sadece merkezi bölgelerini değil, en ücra köşelerini de modern ve kaliteli asfalta kavuşturmak için çalışmaların devam ettiğini kaydeden yetkililer, “Kentin birçok noktasında asfalt çalışmalarımız tamamlandı. Belirli programlar dahilinde ve Körfezlilerin taleplerini de göz önüne alarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadeleri kaydettiler.

Yetkililer, merkez mahallelerinin dışında bulunan yerlerde ve Körfez’in köylerinde asfalt kaplama çalışmalarının devam ettiğini, gelen talepler doğrultusunda mahallelerde asfalt kaplama çalışmaları yapıldığını söylediler. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Üzerinden 53 Sikke Çıktı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
YHT’nin Sivas’a Yapılan İlk Direkt Seferine Selvi de Katıldı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “Ortak Akılla Yönetmeye Devam Edeceğiz”
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Hıdırellez Bayramı, Kocaeli’de Ritüellerle Kutlandı
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, “KÖRFEZ İÇİN GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Yanan Çöp Konteynerine Zabıta Müdahale Etti
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Profesyonel Danışmanlık Merkezi Derince’de Hizmete Açıldı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İYİ Parti’de Yönetimler Yeniden Yapılandırılacak
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
CANLARINI HİÇE SAYIP MOTOSİKLETE 5 KİŞİ BİNDİLER
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
DÜNYANIN GÖZÜ BU TATBİKATTA OLACAK