Kategoriler

Meydan

KANTİN İŞLETMECİLERİ İŞ SAĞLIĞI EĞİTİMİNDE

Kocaeli kantin İşletmecileri Derneği, bir ilki daha gerçekleştirerek, dernek üyelerine yönelik iş güvenliği ve iş sağlığı konulu eğitimi başlattı. Derneğin yeni binasında yapılan eğitime, kantin işletmecikleri ve çalışanları katıldılar.

 Kocaeli Kantin İşletmecileri Derneği’nin, Tütünçiftlik Yavuz Sultan selim Mahallesi’ndeki yeni binasında düzenlenen eğitim seminerinde, Gıda Mühendisi Münire Uğur tarafından slayt eşliğinde çeşitli konularla, iş yeri sağlığı ve güvenliği bilgileri verildi. Eğitim programı sonrasında katılan kantin işletmecisi ve çalışanlara aldıkları bilgileri gösteren sertifika verilecek. Dernek başkanı Ali Can Kazgan, bir ilki daha gerçekleştirdiklerini ve henüz zorunlu kılınmamasına rağmen bu eğitimi üyelerine verdiklerini belirterek, ‘’Hijyen konulu eğitimlerimiz devam ediyor. Kurs sonunda katılımcılarımız sertifikalarını alacaklar ve Kocaeli’nde bir ilki gerçekleştirmiş olacağız’’ dedi.

Kurs bilgilerini veren Münire Uğur, iş yerlerindeki iş kazalarının önlenmesi, beden ve ruh sağlığının korunması için mevzuatlarca belirlenen kurakları öğreteceklerini söyleyerek, ‘’Önlemek ödemekten daha kolaydır. Evde yapmamız gerekenler ve almamız gereken önlemleri, iş yerlerin de de yaparsak iş kazaları ve hastalıkların önüne geçeriz ‘’ dedi. Kursta, mevzuatlarca belirlenen ve uyulması gereken iş güvenliği ve iş sağlığı konuları anlatıldı. Kurs, daha sonra katılamayan diğer üyelere yönelik olarak da devam edecek.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "2020-2024 Yılları Arasında 24 Okul, 418 Sınıf, 2 Atölye, 10 Spor Salonu Bitirerek Hizmete Açtık"
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
AK Parti Meclis Grubu Toplandı
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
TEM Otoyolu'nda 4 Bin 270 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Çakır, Son Kitabını Çelik’e Hediye Etti
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Kartepe Menderes Bulvarına Yeni Üstyapı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
KÜRESEL ÇEVRE FONU'NDAN KOCAELİ'YE PİLOT ŞEHİR GÖREVİ
GÜNDEM
47 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE HAFİF TİCARİ ARAÇ AĞACA ÇARPTI: 1 YARALI
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
TRAFİK IŞIKLARINDA 2 OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1 YARALI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DEN ÇALDIĞI MİNİBÜSLE İSTANBUL'DA YAKALANDI
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
DUAYEN EĞİTİMCİ AHMET KOÇKAR VEFAT ETTİ