Kategoriler

Meydan

KÖKEN, HEMŞEHRİLERİYLE BİR ARADA İSTİŞARELERDE BULUNDU

KÖKEN, HEMŞEHRİLERİYLE BİR ARADA İSTİŞARELERDE BULUNDU

 Kandıra’nın kalkınmasında büyük rol oynayan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken,  başarısını hemşehrilerinden alıyor. Onlarla sık sık bir araya gelen birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Köken, Çarşı Mahallesinde vatandaşlarını dinleyip  sohbette etti.

İlçeye özgü lezzetleri, tarihi  değerleri, turizmi ve Kandıranın misafirperver kimliğini her gittiği bölgede anlatan Başkan Ünal Köken, vatandaşlarıyla da bir araya gelmeyi ihmal etmiyor. Kandıramızın lezzetleri arasında yerini alan Mancarlı pide, Kandıra Yoğurdu, Lokum ve Köy Ekmeğini  tanıtmak için her fırsatı değerlendireceğiz dediği ziyarette Başkan Köken’e hemşehrilerinden de destek geldi.

Yaz aylarında yaptığımız festivallerde de  gelen misafirlerimize ikram ettiğimiz lezzetler büyük beğeni topluyor.  Kandıramızın güzel insanları için ilçemizin tanıtılmasında bugün geldiğimiz noktada   iyi bir ivme kazandık  diyen Başkan Ünal Köken, güleryüzle karşılandığı ziyaretinde hemşehrilerinin ilçeye dair fikirlerini dinledi.

İlçe merkezine yapılan Çorba Çeşmesinden  söz eden vatandaşlar, böyle güzel bir hizmeti kendilerine sunan Başkan Köken’e duydukları memnuniyeti anlattılar. Sabahın soğuğunda  içlerini sıcacık çorbayla ısıtıklarını ifade eden vatandaşlar sözlerine  ilçeye yapılan hizmetlerden dolayı memnun olduklarını da ekledi.

Hep birlikte el ele vereceğiz çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz diyerek konuşmasına devam eden Başkan Köken,  vatandaşlarla arasında mesafe olmadığını her zaman kapılarının onlara açık olduğunu anlattı. Sizlerin derdini derdimiz bilip çalışacağız ve en kısa zamanda sorunlara çözüm getirmek için de gayret edeceğiz dediği konuşmasında Başkan Köken’e güleryüzünü eksik etmeyen hemşehrileri ziyaretlerinden dolayı  Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’e teşekkürlerini iletti.

 

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Erol Başkan’dan Yeni Uygulama
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Tahtalı ve Ekibi Yeni Muhtarları Ziyaret Etti
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Söğüt’ün Makamı Boş Kalmıyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği Üniversite Öğrencilerine Bilimsel Destek Oluyor
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
135 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi