Kategoriler

Meydan

BAŞKAN BARAN KOCAELİ'NİN NABZINI TUTAN BASIN MENSUPLARINI ZİYARET ETTİ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran Körfez’de ve Kocaeli’nde bulunan yerel gazeteleri ziyaret ederek gazetecilerle bir araya geldi.

 Yerel Gündem Değerlendirildi

Geçtiğimiz günlerde kutlanan 10 Ocak Gazeteciler Günü ve 16 Ocak Basın Onur Günü münasebetiyle yerel gazeteleri ziyaret eden Belediye Başkanı İsmail Baran, yerel basında görev yapan gazetecilerin geçmiş 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü tekrar kutlayarak, basın mensuplarının belediye çalışmaları hakkında sorularını yanıtladı. Yaptığı ziyaretlerde basın çalışanları ile uzun uzun sohbet eden Başkan Baran, gazetecilerle birlikte yerel gündemi de değerlendirdi.

Ziyaretler Körfez’den Başladı

Güne erken saatlerde başlayan Belediye Başkanı İsmail Baran, ilk olarak Körfez’de bulunan Körfez Manşet, Kocaeli Meydan ve Bizim Körfez gazetelerini ziyaret ederek başladı. Gazete çalışanları ile bir araya gelen Başkan Baran, kalkınmanın ve büyümenin toplumun bir katmanıyla olmayacağını dile getirdi. Başkan Baran, “Medyada kalitenin artması,  ülkemizin ve ilçemizin toplumumuzun geleceğe daha güvenle bakmasını sağlar. Kalkınma toplumun bir katmanıyla olmaz, her katmanıyla birlikte gerçekleşirse sağlıklı olur. Basın kuruluşlarımızı önemsiyoruz. Gazetecilerimiz, görsel ve yazılı olarak basınımız olmazsa olmazımız. Tüm gazetecilerimize Allah kolaylık versin. Zor bir görevi yerine getiriyorlar. Başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Başkan Baran, 2016 Yılında Körfez’de Hayata Geçirilecek Projeleri Anlattı

Belediye Başkanı İsmail Baran daha sonra Kocaeli'nin nabzını tutan il genelinde hizmet veren basın kuruluşlarını ziyaret ederek güne devam etti. Özgür Kocaeli, Çağdaş Kocaeli, Mavi Kocaeli, Demokrat Kocaeli Gazetesi, Bizim Yaka Gazetesi, Kocaeli Gazetesi, Kocaeli Manşet, Kocaeli Barış, Haber Hodri Meydan Gazetelerini ziyaret eden Başkan Baran, basın mensupları ile Körfez’de gerçekleşen yatırımları ve projeleri konuştu. Basın mensuplarının sorduğu sorulara samimiyetle cevap veren Başkan Baran, 2016 yılında Körfez’de hayata geçirilecek projeleri anlattı.

Hedefimizi Hizmet Etmekten Ayırmayacağız

Bugüne kadar hayata geçirilen tüm çalışmalarda halkın önceliklerine ve kentin ihtiyaçlarına göre hareket ettiğini belirten Başkan Baran, "Göreve geldiğimizde kentimizin öncelikli sorunlarını masaya yatırdık ve bunları çözüme kavuştuk. Bu süreçte pek çok projenin planlamasını yapıp startını verdik. Dedi.  Göreve geldikleri günden bu güne bütün vatandaşlara en iyi hizmeti vermek için gece gündüz çalıştıklarını belirten Başkan Baran, “Her zaman öncelikli hedefimiz hizmet oldu, belediyemiz ve personellerimizle çok büyük azim ve gayret ile çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.

Basın Mensuplarına “KÖRFEZ” Hatırası

Samimi bir havada gerçekleşen ziyaretlerde Başkan Baran basın mensuplarına Körfez’in sembolü olan Kiraz plaketi takdim etti. Kocaeli’de ve Körfez’de faaliyet gösteren gazete ve ajansların imtiyaz sahipleri ile çalışan basın mensupları Başkan Baran’ın anlamlı ziyaretlerinden ötürü kendilerini unutmayıp ziyaret etmesinden dolayı Belediye Başkanı İsmail Baran’a teşekkür ettiler. Ziyaretler Başkan Baran ve basın mensuplarının birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.

 













Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
Belediye Kaçak Diye Mühürledi, Seçim Ofisi Oldu
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE DEV OPERASYON: ASFALT SİLİNDİRİNDE 102 KİLO METAMFETAMİN BULUNDU
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Bakımevi ile Kocaeli’yi Kucaklıyor
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Dip Çamuru Projesinde Geleceklerini Gördüler
GÜNDEM
66 Kez Görüntülendi.
Ağaçlar Yeni Yerlerinde Hayat Bulacak
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Manav Kültürü Dernekleri Federasyonu: “Kayıp” Değil, Yüzyıllardır Yaşayan Bir Kültürümüz Var
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Engelsiz Etkinlikte Gönüllerince Eğlendiler
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
“Büyükşehir’in Çalışmalarıyla Körfez Nefes Alıyor”
GÜNDEM
26 Kez Görüntülendi.
Vatman Olmak İsteyen Kadınlara Kapımız Açık
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Gölcük Riskli Yapılardan Arındırılıyor