Kategoriler

Meydan

KARTEPE BELEDİYESİ TURİZM MASTER PLAN YAPILMASI İŞİ İHALESİ YAPILDI

Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Kartepe Turizm Master Planı yapılması hizmet alımı işi ile ilgili ihalesini, Muhtarlık İşleri Müdürü ve İhale Komisyonu Başkanı İsmail Er başkanlığında belediye toplantı salonunda gerçekleştirdi. Katılımcılar tarafından ihaleye 11 istekli teklif verdi.

 Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü’nce talep edilen Kartepe Turizm Master Planı yapılması hizmet alımı işi ile ilgili ihale belediye toplantı salonunda açık ihale usulü ile ihale edildi. Şeffaf belediyecilik uygulaması kapsamında www.kartepe.bel.tr internet adresi üzerinden canlı yayın ile izlenen ihaleye 11 istekli katıldı.

Yaklaşık maliyeti 458.333,00 TL olan ihale için isteklilerden;

Nefha İnşaat Taah. Ve Tic. San. Ltd. Şti. 370.000,00 TL, İdealist Şehir Planlama İnş. A.Ş. 96.250,00 TL, Doğukan İmar İnş. Tic. A.Ş. 375.000,00 TL, Taylan Planlama Mühendislik İnş. Ve Tic. Ltd. Şti. 197.700,00 TL, S.S. Anadolu Doğa ve Kültür Koruma Kooperatifi 424.900,00 TL, Emine Semra Kutluay 125.000,00 TL, Taha Orhan Pazarlama Müh. İnş. A.Ş. 281.500,00 TL, Metropol Ketsel Taş. İnş. ve Tic. Ltd. Şti. 353.100,00 TL, Bora Şehir Plan Müh. Hiz. İnş. San. Ve Tic. Ltd. Şti. 59.000,00 TL, Utta Planlama Proje Dan. Tic. Ltd. Şti. 250.000,00 TL, Bel-Da Belde Proje ve Dan. Tic. Ltd. Şti. 43.350,00 TL teklif verdi.

Verilen tekliflerin açıklanması ardından ihale komisyonu başkanı tekliflerin incelenmesi için ihalenin birinci oturumunu sona erdirdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Belediye Kaçak Diye Mühürledi, Seçim Ofisi Oldu
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE DEV OPERASYON: ASFALT SİLİNDİRİNDE 102 KİLO METAMFETAMİN BULUNDU
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Bakımevi ile Kocaeli’yi Kucaklıyor
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Dip Çamuru Projesinde Geleceklerini Gördüler
GÜNDEM
64 Kez Görüntülendi.
Ağaçlar Yeni Yerlerinde Hayat Bulacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Manav Kültürü Dernekleri Federasyonu: “Kayıp” Değil, Yüzyıllardır Yaşayan Bir Kültürümüz Var
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Engelsiz Etkinlikte Gönüllerince Eğlendiler
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
“Büyükşehir’in Çalışmalarıyla Körfez Nefes Alıyor”
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Vatman Olmak İsteyen Kadınlara Kapımız Açık
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Gölcük Riskli Yapılardan Arındırılıyor