Kategoriler

Meydan

ÇEVREYE BIRAKILAN ATIKLAR BERTARAF EDİLİYOR

Körfez Belediyesi, temizlik çalışmalarını sürdürürken çevre kirliliği oluşturan etkenleri ortadan kaldırmaya yönelik çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

 Çevre Kirliliğine Savaş Açıldı

Körfez Belediyesi, ilçe sınırları ve mücavir alanlar içerisinde ev ve iş yerlerinde yapılan tadilat çalışmaları sonrasında oluşan moloz atıklarını bırakılan noktalardan topluyor. Çağrı merkezine (500 00 50)’ye bırakılan ihbarları göz önüne alan ekipler, çevreye bırakılan ev eşyası, moloz ve geri dönüşümü sağlanan atıkları toplayarak bertaraf edilmesini sağlıyor. Çevre kirliliğine yönelik çalışmaları büyük dikkat çeken Körfez Belediyesi, çevreye bırakılan zararlı atıkları toplayarak atık getirme merkezine bırakıyor.

Körfez’de inşaatlardan çıkan molozlar ve kış aylarında sobalardan çıkan küllerin oluşturduğu atıklar önemli derece kentsel kirliliğe neden oluyor. Körfez Belediyesi bünyesinde oluşturulan ekipler vasıtasıyla, moloz ve kül atıklarının toplanması hizmetini vatandaşa sunuyor. Körfez Belediyesi ekipleri vatandaşların başvuruları dikkate alarak, JCB kepçe ve kamyon ile molozlar ve külleri topluyor.

Körfez Belediyesi oluşturulan atık toplama ekipleri; geri dönüşümü mümkün olan kağıt, metal, cam, plastik gibi atıkları ev, işyerleri, kamu kurum ve kuruluşlardan ücretsiz olarak toplanarak ekonomiye kazandırılıyor.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
Belediye Kaçak Diye Mühürledi, Seçim Ofisi Oldu
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE DEV OPERASYON: ASFALT SİLİNDİRİNDE 102 KİLO METAMFETAMİN BULUNDU
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Bakımevi ile Kocaeli’yi Kucaklıyor
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Dip Çamuru Projesinde Geleceklerini Gördüler
GÜNDEM
66 Kez Görüntülendi.
Ağaçlar Yeni Yerlerinde Hayat Bulacak
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Manav Kültürü Dernekleri Federasyonu: “Kayıp” Değil, Yüzyıllardır Yaşayan Bir Kültürümüz Var
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Engelsiz Etkinlikte Gönüllerince Eğlendiler
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
“Büyükşehir’in Çalışmalarıyla Körfez Nefes Alıyor”
GÜNDEM
26 Kez Görüntülendi.
Vatman Olmak İsteyen Kadınlara Kapımız Açık
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Gölcük Riskli Yapılardan Arındırılıyor