Kategoriler

Meydan

BAŞKAN BARAN CHP KÖRFEZ İLÇE ÖRGÜTÜNÜ AĞIRLADI.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, CHP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Kaçar ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

 Oldukça kalabalık bir ekiple Belediye Başkanı İsmail Baran’ı ziyarete gelen CHP Körfez İlçe Örgütünü Başkan Baran kapıda karşıladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ziyaret dolayısıyla teşekkür etti.

Başkan Baran, “Amacımız Belli”

Sıcak ve samimi bir şekilde geçen ziyarette Başkan Baran geçtiğimiz aylarda gerçekleşen kongrenin hayırlı olmasını dileyerek yönetim kurulu üyelerini kutladı. Ülkenin ve Körfez’in gelişmesi konusunda ana muhalefet partisi ile istişare ettiklerini belirterek, “Amacımız belli. Ülkemize ve ilçemize hizmet ediyoruz. Partililerimizin görüşlerini ve fikirlerini dikkate alıyoruz.” Dedi. Ziyarette Başkan Baran, Körfez’de devam eden ve yapılacak olan projelerini CHP’lilere aktardı.

Kaçar, Başkan Baran’a Çiçek Takdim Etti

Keyifli sohbetler ve konuşmaların ardından CHP Körfez İlçe Örgütü Başkan Baran’a çiçek takdim etti. CHP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Kaçar, “Belediye Başkanı İsmail Baran’a ve değerli personeline göstermiş oldukları misafirperverlik karşısında teşekkür ediyorum. Hoş ve güzel bir sohbet gerçekleştirdik.” İfadelerini kullandı.


Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Belediye Kaçak Diye Mühürledi, Seçim Ofisi Oldu
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE DEV OPERASYON: ASFALT SİLİNDİRİNDE 102 KİLO METAMFETAMİN BULUNDU
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Bakımevi ile Kocaeli’yi Kucaklıyor
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Dip Çamuru Projesinde Geleceklerini Gördüler
GÜNDEM
64 Kez Görüntülendi.
Ağaçlar Yeni Yerlerinde Hayat Bulacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Manav Kültürü Dernekleri Federasyonu: “Kayıp” Değil, Yüzyıllardır Yaşayan Bir Kültürümüz Var
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Engelsiz Etkinlikte Gönüllerince Eğlendiler
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
“Büyükşehir’in Çalışmalarıyla Körfez Nefes Alıyor”
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Vatman Olmak İsteyen Kadınlara Kapımız Açık
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Gölcük Riskli Yapılardan Arındırılıyor