Kategoriler

Meydan

AK PARTİ BAŞİSKELE TEŞKİLATI 1 HAFTADA 1 TIR YARDIM TOPLADI..

Ak Parti Kocaeli ‘nin önceki haftalarda Bayırbucak Türkmenleri için hazırladığı yardım kampanyasını Ak Parti Başiskele devam ettiyor. Yardımların gelmeye devam etmesi üzerine Başiskele teşkilatı önceki toplantıda sosyal projeyi devam ettirme kararı aldı.

 AK PARTİ BAŞİSKELE KADIN KOLLARI  YOĞUN HAZIRLIKTA

 

Ak Parti Başiskele Teşkilatının, Bayır Bucak  Türkmenleri için İlçe Binasında topladığı yardım malzemelerinin düzenleme işini üstlenen Kadın Kolları Yönetiminin gönüllü hanımları, hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Giyim ve Battaniye gibi yardım malzemelerini düzenleyen hanımlar oldukça titizlik içerisinde ürünleri türüne göre ayırarak tek tek paketleme yapıyor. Önümüzdeki günlerde İlçe'den yola çıkacak olan yardım tırında kuru gıda, sağlık malzemeleri, battaniye, giyim ve bebek maması gibi hayati önem taşıyan malzemelerden oluşuyor.

 

Malzemeler İlçe Yöneticilerinin ve Gençlik Kolları Yönetiminin de büyük desteğiyle tamamlandı. Türkmen kardeşlerine insani görevini yerine getirmeye çalışan Ak Parti Başiskele Teşkilatının gönüllü teşkilatçıları ve duyarlı Başiskele halkı yardım tırına katkı sağlamak için elinden geleni yaptılar.

 

TALUS :  AZ DA OLSA YARALARA MERHEM OLMAYA ÇALIŞIYORUZ.

 

İlçe Başkanı Dr. Şahin Talus; “Suriye ordusu, Rusya'nın hava desteğiyle birlikte Bayırbucak bölgesinde askeri harekatlarını devam ettiriyor. Türkmenlerimiz orda hem yaşam mücadelesi veriyor hem de yoğun bir şekilde ateş altında olan bölgelerini korumaya çalışıyorlar. Bayırbucak’ta yaşayan Türkmenler bizim kardeşimizdir. Hadisi Şerif’te “ Komşusu açken tok yatan, bizden değildir” diyor peygamberimiz. Devletimiz onlara desteğini sonuna kadar sürdürmeye devam etse de, bizim de burada yapabileceklerimiz var. Az da olsa yaralarına merhem olmaya çalışıyoruz.

Türkmenlerimize destek olmak boynumuzun borcudur. Tüm teşkilat olarak yoğun bir şekilde çalışıyoruz. İnşallah yardım paketlerimiz yerine ulaşacaktır. Başiskele halkına verdiği destektekten ötürü çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Erol Başkan’dan Yeni Uygulama
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Tahtalı ve Ekibi Yeni Muhtarları Ziyaret Etti
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Söğüt’ün Makamı Boş Kalmıyor
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği Üniversite Öğrencilerine Bilimsel Destek Oluyor
GÜNDEM
21 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
138 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi