Kategoriler

Meydan

JUDOCU ANNELERDE SPORA BAŞLADI

Büyükşehir Kağıtspor Judocuların anneleri de, spora başladı. Turnuvaya hazırlanan annelerin hedefleri, çocukları gibi hem spor yapabilmek hem de turnuvada madalya kazanmak.

 Judo da güçlü alt yapısının yanı sıra, başarılı sporcularıyla da Türkiye’nin sayılı kulüpleri arasında yer alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü, sosyal projelere de önem veriyor. Judo Federasyonu tarafından sporcu velilerini judo branşını sevdirmek amacıyla bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Judo anneleri müsabakalarına, Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü sporcu anneleri de katılacak. Judo Federasyonu bu projeyle birlikte, topluma sporcu annelerinin de spor yapabildiğini göstermek ve spor yapabilmelerine olanak sağlamak istiyor. Mayıs ayında Anneler gününde yapılması planlanan Judo Anneleri turnuvasının Düzce’de yapılacağı açıklandı.

 

ÇOCUKLARIYLA AYNI ORTAMDA SPOR YAPIYORLAR

Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü antrenörü Handan Süloğlu nezaretinde çalışmalarını SEKASEM’de sürdüren sekiz sporcu annesi, turnuvaya oldukça iddialı hazırlanıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan antrenör Handan Süloğlu,”  Judo Federasyonu tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Judo Anneleri müsabakalarına hazırlanıyoruz. Gerçekten çok güzel bir proje. Sporcularımıza verdiğimiz eğitimlerimizi, velilerimize de veriyoruz. Proje kapsamında sporcu velilerimiz, çocuklarıyla aynı ortamda spor yapabiliyor. Önemli olan buradaki turnuvaya katılmaktan ziyade velilerimizin de spor yapabilmesine olanak sağlamamızdı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”dedi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Yarar, Erdemiş’i de Kutladı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt Engelli Ailelerine Konuk Oldu
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Derince’de Müzik Dolu Bir Akşam
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
Engellilerin Yüzünü Güldürdüler
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Engelsiz Bahar Şenliğinde Engeller Aşıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Söğüt’e Genel Merkez Ziyareti
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Hürriyet: "Umudun ve Mücadelenin Işığında Nice 19 Mayıslara! "
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
İMEAK DTO Kocaeli Şubesi Ve KTO’dan, Üniversiteliler İçin ‘Kariyer Günleri’ Başlıyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Sezer: “19 Mayıs Tam Bağımsız Devlet Kurma Kararının İlk Adımıdır”