Kategoriler

Meydan

ÖNCE İNCELEDİLER, SONRA ANLAŞMA YAPTILAR

Kocaeli Kantin İşletmecileri Derneği Başkanı ve Yöneticileri, okullardaki kantinlerde satışı yapılacak olan süt ve süt ürünleri firmasına ait tesisleri yerinde inceledikten sonra firma anlaşması yaptılar.

 Kockid Başkanı Ali Can Kazgan, okul kantinlerine süt ve ayran ürünlerini vermek isteyen Güneşoğlu adlı firmadan teklif gelince, önce imalathaneyi ziyaret etmek istediler. Firmanın da kabul etmesiyle, Sakarya’da yer alan üretim fabrikası ziyaret edildi. Ziyarete, Dernek Başkanı Ali Can Kazgan, yöneticiler Aykut Sunar ve Muhittin Dere katılarak, tesisleri incelediler. Sütün işleniş şeklini, hijyen koşullarını, süt, ayran ve peynir imalatlarını yerinde gören Kazgan ve ekibi, fabrika müdür ve yetkililerinden de bilgiler aldılar. İmalat koşullarını beğenen Ali Can Kazgan, daha sonra da firma ile üyeleri adına anlaşma yaptı.

Okul kantinlerinde hijyene ve kaliteye aşırı önem verdiklerini söyleyen Dernek Başkanı Ali Can Kazgan, ‘’Çocukların en sağlıklı şekilde yetişmesini ilke edinen bir kurum olarak verimli ve bilgili çalışmalar yapmak adına anlaşma yapacağımız kurumları inceliyoruz. Bu ziyaret sonrasında firmanın ürünlerinin güvenilir olduğunu gördük ve içimiz rahat kantinlerimize koyabileceğiz. Bu sayede, imalat şeklini, hijyeni ve kaliteyi yerinde görerek çocuklarımızın yiyeceklerinden emin olmak istiyoruz. Bu firma ile aynı zamanda da 21 mayıs 2016’da, ikincisini yapacağımız Dünya Süt Günü etkinlikleri için de ön anlaşma yaptık’’ dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
85 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu 
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: “Hıdırellez, Mazlum Coğrafyaların da Baharı Olsun”
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Türk Ocağı 3 Mayıs Türkçüler Günü Mesajı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir İtfaiyesinden Site Sakinlerine Eğitim
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Mavi Kapaklar Umut Oluyor
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe, Görüşmelerini Sürdürüyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Kadınlar Korosu Baharı Şarkılarla Karşıladı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
KOHAYDER: "VALİ YAVUZ’UN AÇIKLADIĞI MADDELERDEN BİRİ CIMBIZLA ALINARAK İNFİAL OLUŞTURULDU"
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN BÜYÜKAKIN; "TÜM BELEDİYE HİZMETLERİMİZLE GAZZE’DE OLACAĞIZ"