Kategoriler

Meydan

BÜYÜKŞEHİR PERSONELİNE, PSİKOLOJİK İKNA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ

Uzman Psikolog Sevda Günel tarafından verilen eğitimde Büyükşehir Belediyesi personeline “psikolojik ikna teknikleri” eğitimi verildi

  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası personellerine ve Güvenlik Görevlilerine “psikolojik ikna teknikleri” eğitimi verildi. Eğitim programı, Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonunda Uzman Psikolog Sevda Günel tarafından gerçekleştirildi.

 

İLETİŞİMİN ÜÇ TEMEL UNSURU

İletişimde anlatma, anlama ve anlaşmadan oluşan üç temel unsurun bulunduğunu belirten Psikolog Sevda Günel iletişimin tarzının iletişime verilen değerin belirlediğini ifade etti. Günel, “Karşılaştığınız olaylar sizin yorumunuza göre değişir, olaylardan çıkardığınız hissiyata göre duygu ve düşünceleriniz değişkenlik gösterir” ifadelerini kullandı.

 

HER MESLEĞİN SIKINTILARI VARDIR

Eğitim katılımcılarına işiniz gereği karşılaştığınız olumsuz durumlara karşı profesyonel olun ve karşınızdaki insanla empati kurun tavsiyesinde bulunan Günel, “her mesleğin sıkıntıları vardır. Sizinle kavgacı bir tutumla konuşan kişilere karşı eletişim kurmak için elinizden geleni yapın” dedi. Katılımcıların sorularının cevaplandığı interaktif bir şekilde sürdürülen eğitim kapsamında Büyükşehir Belediyesi Zabıtası ve Daire Başkanlıklarında görevli personellerin  “psikolojik ikna teknikleri” konulu eğitimleri iki gün sürdü.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
326 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
32 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor