Kategoriler

Meydan

AK PARTİ GENÇLİĞİ SİYASETE EL ATTI

Ak Parti Körfez İlçe gençlik Kolları Başkanı Kadir açlık ve Körfez gençlik Kolları yönetimi, Doğan Önal tarafından organize edilen kahvaltılın istişare toplantısında bir araya geldiler.

 Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nde Mondemeo adlı kafede düzenlenen kahvaltılı toplantıya,m Ak Parti Gençlik Kolları yönetim ve üyeleri kalabalık gurupla yer adlılar. İstişare toplantısının açılış konuşmasını yapan Üniversite Gençliği Sorumlusu olarak görevlendirilen Doğan Önal, kendisine verilen snemli görevden mutluluk ve guru duyduğunu ifade ederek, ‘’Gençlerin siyasette önemli rol almaları gerekiyor. Bunun için de hiç birv genç evde oturmamalı ve üniversitelisinden, çalışanına kadar her gencimiz ülke geleceği için çaba harcamalıdır. Bu nedenle ben ve kardeşlerim çalışmaların içinde yer almak üzere burada bulunuyoruz. Her gencimizin de aynı duygular inde olaxağını biliyorum. Siyasi büyüklerimizin önderliğinde partimiz ve ülkemiz için canla başla çalışacağız, bunun sözünü vermek için buradayız’’ dedi.

Ak Parti Körfez Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık’da konuşmasında, gençlerin fikirlerine parti içinde büyük önem verildiğini ifade ederek, ‘’Burada istişare yaparak, yapmamız gereken çalışmaları yeniden gözden geçireceğiz. Ülkemizin geleceği ve insanlarımıznı mutluluğu için daha aktif olarak sahada yer alacağız. Ak Parti gençliği her zaman çalışmaları ve etkinlikleri ile örnek olmuştıur, bundan sonra da aynı çizgiyi genişleterek çalışmalarımız devam edecektir’’ dedi.

Toplantı, üniversite gençlerinin de fikirlerini dile getirdiği istişare konuşmaları şeklinde devam etti. Toplantı sonrasında saha çalışmalarının arttırılması ve gençlere ulaşmak için etkinliklerin arttırılması görüşleri benimsendi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
VALİ YAVUZ: "SAĞLIK TURİZMİNDE GİDEREK ÖNEMLİ YERE GELDİK"
GÜNDEM
21 Kez Görüntülendi.
Otomobil 10 Metrelik İstinat Duvarından Uçtu: 5 Ağır Yaralı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
KO-MEK İlçe Sergileri Heyecanı Başlıyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Emlak Kulübü, Kuruluşunun 2. Yılını Coşkuyla Kutladı
GÜNDEM
33 Kez Görüntülendi.
Söğüt: "Tüm Kamu Kurumları İle İş Birliği İçinde Olacağız"
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Ben, Sen Yok Biz Varız
GÜNDEM
35 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu