Kategoriler

Meydan

KÖKEN’DEN YARDIM KAMPANYASINDA DESTEK

Kocaeli Kadın meclis üyelerinin Suriyeli mültecilere yardım kampanyasına dair yaptığı toplantı Kandıra’da gerçekleştirildi. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve eşi Elif Köken’in ev sahipliğini yaptığı toplantıya ilçe belediye başkanlarının eşleri ve kadın meclis üyeleri ile Kocaeli Ak Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu katıldı.

 Yaşamın olduğu yerde umut, umudun olduğu yerde yaşam vardır. Hayat paylaştıkça güzeldir açıklamalarıyla başlayan toplantıda göç idaresi genel müdürlüğü verilerine göre Kocaeli’nde bulunan Suriyeli geçici korumalı vatandaş sayısı 19.302 olarak ifade edildi.

 Suriye’deki istikrarsızlık 2 milyon Suriyeli’nin  Türkiye’ye göç etmesine bunun yanı sıra 600 bin Suriyeli göçmenin de Türkiye üzerinden Avrupa’ya göç etmesine neden oldu diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Nermin Tol,   Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kadın meclis üyeleri koordinasyonunda , mecliste grubu bulunan tüm siyasi partilerin ve ilçelerimizin meclis üyeleriyle birlikte Hatay’daki mültecilere  yardım kampanyası için destek beklediklerini belirterek  giysi, oyuncak, çocuk bezi, çocuk maması,gıda kolisi, tencere, bit ilacı, deterjan, kahvaltılık, konserve, hasta bezi, mutfak kiti ve çadır yardımlarının alınacağını sözlerine ekledi.

Yardımsever kişiliği ile tanıtan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Türkiye’nin dayanışma ile el ele vererek tüm zorlukların altından kalkabilen bir devlet olduğunu belirtti.Türkiye’nin kararlar almasında sayın vekillerimizin, belediye başkanlarımızın en büyük destekçileri eşleridir diyen Başkan Köken,  kadınların toplumsal olaylardaki hassasiyetine ve verdiği desteğe de dikkat çekti. Yerel yönetimler olarak çalışma hayatındaki en büyük desteğin eşlerden geldiğini vurgulayan Başkan Ünal Köken,  hem büyükşehir belediye meclis üyelerinin hem de eşlerinin katkılarını unutmak mümkün değil dedi. Son 15 yılda Türkiye adına başlatılan büyüme adımlarına katıldıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Ünal Köken,  bundan sonraki süreçlerde de gençlerin bu büyümeye katılmasıyla büyük bir aile olacaklarını söyledi. Kucaklayan ve kardeşliğe el veren bir yapıda olacaklarını sözlerine ekleyen Başkan Ünal Köken, yapılan tüm yardım kampanyalarına imkanları ölçüsünde destek olacaklarını ifade etti. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
442 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
33 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor