Kategoriler

Meydan

BAŞKAN VEKİLİ ÖZAK: ENERJİMİZİ HALKIMIZDAN ALIYORUZ

Başkan Vekili Özak, İzmit’in köylerinde vatandaşlar ve muhtarlarla bir araya geldi

  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak ve beraberindeki heyet, İzmit’in köylerine konuk oldu. Ziyarete Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Mücahit Arslan, Muhtarlıklar Şube Müdürü Ufuk Atabay, İzmit Belediyesi Muhtarlıklar Koordinatörü Mehmet Çınar katıldı. Heyet İzmit’in Akpınar, Arızlı, Kabaoğlu, Kulfallı ve Sekbanlı köylerini ziyaret etti.

 

HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK

Yatırımların sürekli devam edeceğini belirten Başkan Vekili Özak, ‘’Bundan 12 yıl önce köylerimiz kentlerin bir hayli gerisindeydi. Göreve geldiğimiz günden bu yana köylerimiz kentlerimizle aynı seviyeye ulaştı. Köylerimize yatırımlar yaparak buraları cazibe merkezi haline getirdik. Bizler bu kentin yöneticileri olarak hep sizin yanınızdayız’’ diye konuştu.

 

VATANDAŞLARI DİNLEDİ

Başkan Vekili Özak, İzmit’in mahalle statüsündeki köylerinden Arızlı, Akpınar, Kabaoğlu, Kulfallı ve Sekbanlı’da vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinledi. Vatandaşlarla çay içen Özak, mahallelerde bulunan çocuklara oyuncak dağıtmayı da ihmal etmedi.

 

SİZLERDEN ENERJİ ALIYORUZ

Ziyaretlerde vatandaşlarla samimi bir atmosferde sohbet eden Başkan Vekili Özak, ‘’Bizler sizlerden enerji depoluyoruz. Sizler ile dinleniyoruz. Bizim en büyük gayemiz bu kentin her noktasına eşit seviyede hizmet etmek. Bizler insanlarımızı mutlu etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz’’ dedi.

 

MUHTARLAR ÇOK MEMNUN

Başkan Vekili Özak’ın ziyaretinde Akpınar Muhtarı Ali Obuz, Arızlı Muhtarı Ruhan Menteş, Kabaoğlu Muhtarı Ali Akbaş ve Kulfallı Muhtarı Yüksel Oğuz, Büyükşehir’in hizmetlerinden memnun olduklarını belirtti. Köylerin kent ile hiçbir farkı kalmadığını söyleyen muhtarlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan hizmetlerden ötürü teşekkür etti.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
VALİ YAVUZ: "SAĞLIK TURİZMİNDE GİDEREK ÖNEMLİ YERE GELDİK"
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Otomobil 10 Metrelik İstinat Duvarından Uçtu: 5 Ağır Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
KO-MEK İlçe Sergileri Heyecanı Başlıyor
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Emlak Kulübü, Kuruluşunun 2. Yılını Coşkuyla Kutladı
GÜNDEM
46 Kez Görüntülendi.
Söğüt: "Tüm Kamu Kurumları İle İş Birliği İçinde Olacağız"
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Ben, Sen Yok Biz Varız
GÜNDEM
42 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
32 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu