Kategoriler

Meydan

KOTSİAD’DAN, COŞKUN’A ZİYARET

Körfez’de kısa bir süre önce kurulan ve yönetiminde Körfez’li işadamları ile esnafın da yer aldığı Kotsiad Derneği, geçtiğimiz hafta genel kurulla İlçe Başkanı olarak seçilen Ömer Faruk Coşkun ve yönetimini ziyaret etti.

 Kotsiad Başkanı Mehmet Allak, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Çöven, Ali Can Kazgan, Mehmet Akbulut ve Yalçın Kırmaç, Saadet Partisi Körfez İlçe Yeni Yönetimi’ni ziyaret ettiler. Göreve bir hafta önceki genel kurul ile yeniden seçilen İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun’a, ilk ziyareti yapan ve hayırlı olmasını dileyen Dernek Başkanı Mehmet Allak, ‘’Yapılan çalışmalarda coşkuyu ve size olan ilgiyi görüyoruz. Bu heyecanınızın hiç bitmemesi sevindirici oluyor’’ dedi. Dernek yönetiminde yer alan Ali Can Kazgan’da, ileriye yönelik çok olumlu çalışmalar içine girdiklerini ifade ederek, ‘’Dernek olarak hiçbir siyasi görüşün arka bahçesi konumunda olmayacağız, doğru zamanda, doğru insanlarla, doğru çalışmalar yaparak ülke ve ilçe için en iyi olanı gerçekleştireceğiz’’ dedi.

SP İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, parti olarak heyecanlarını hiç kaybetmediklerini vurgulayarak, ‘’Biz de geleneksel hale gelen çalışma azmi hiç bitmedi. Her Pazartesi günü toplantımızı yaparız, sünnete, milli görüş geleneklerine uygun olarak çalışırız. İnşallah bir gün bu milletimiz yüzünü bizden yana dönecektir. En genç kadro bizde, ülkeye hizmette katkı sağlamak için varız ve var olmaya devam edeceğiz’’ dedi. Ziyaret, karşılıklı sohbet ve tanışma ile devam etti.


Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu