Kategoriler

Meydan

AK PARTİ BAŞİSKELE TÜRKİYE’DE 2. ‘LİĞİ KAPTI

Ak Parti Başiskele İlçe Teşkilatı Teşkilat Performans Sistemi’nde ( TPS ) Şubat Ayında Türkiye derecelerini teşkilat olarak kapattı. Türkiye’de 970 ilçe arasından, İlçe Ana kademe TPS’de Türkiye 2., İlçe Kadın Kolları Teşkilatı TPS’de Türkiye 1.’si ve İlçe Gençlik Kolları TPS’de Türkiye 2. ‘liğini kaptı.

TALUS : BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR

TPS’deki Ak Parti Başiskele’nin aldığı Türkiye derecelerini Salı günkü olağan yönetim kurulu toplantısında değerlendiren İlçe Başkanı Dr. Şahin Talus “Başiskele’nin ana kademe, kadın kolları ve gençlik kollarıyla, ülkemiz genelinde tüm ilçe teşkilatları arasında önemli bir sıralamada yer almasına katkı sağlayan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Teşkilat Performans Sistemi sonuçları da görev ve sorumluluklarımız noktasında teşvik edici bir unsur olarak önemli bir yer tutmaktadır.  Bizler çalışmalarımızı gerçekleştirirken daima öncelikle  Allah’ın rızasını almayı gözettik. Bu manada çıtayı daima en yükseğe koyarak hedeflerimizi belirledik ve çalışmalarımızı her zaman bu doğrultuda yürüttük. Başarı hiçbir zaman tesadüf değildir” ifadelerini kullandı.

TPS; AK Parti Genel Merkez tarafından il ve ilçe ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları teşkilatlarının performansını takip etmek amacıyla kurduğu, 81 ilin tüm il ve ilçe teşkilatları değerlendirmeye aldığı bir sistem. Düzenlenen programlar, aktiviteler, üye ziyaretleri, esnaf, mahalle ziyaretleri, toplantılar vb. tüm faaliyetler ayrı ayrı puanlanarak teşkilatların sıralamadaki yerini belirliyor.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
428 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
33 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor