Kategoriler

Meydan

BAŞİSKELE KADIN KOLLARI KAMPANYA TANITIMINDA

Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları'nın hazırladığı Çanakkale Zaferi'nin 101. Yıl dönümünü Yad etmek amacıyla başlatılan “Tarihe Not Düş” kampayasını, Ak Parti Başiskele Kadın Kolları Başkanı Hacer Çakır ve Yönetimi İlçe'de ev ziyaretleri yaparak tanıtıyor.

 Çanakkale Zaferi'nin 101. Yıl dönümü nedeniyle Hanımların Duygularını kaleme alacağı , Makaleler veya birkaç cümlelik sözlerle hislerini aktardığı yazılarını 6 Mart Tarihine kadar, tarihenot@akparti.org.tr adesine yollayabilicekler.

  “Selam Olsun Çanakkale'ye” başlığı ile yola çıkan Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları, kampanyayı 81 İl ve İl'lere bağlı tüm İlçe'lerde Kadın Kolları Yönetimleri aracılığıyla tüm Türkiye'ye duyuruyor. Kampanya sonunda seçilen yazılar kitap haline getirilecek ve dereceye giren yazıların sahipleri ödülle onure edilecek olup, kampanyaya katılım için Teşkilatçı olmak şartı konulmamıştır. Türkiye'nin her yerinden tüm Hanımefendiler isterlerse e-posta yoluyla kampanyaya katılabilecekler. 

Kampanyayı oldukça önemseyen Ak Parti Başiskele Kadın Kolları Başkanı Hacer Çakır kendisi ve tüm yönetimi olarak kampanyayı duyurmak için Başiskele'de yaşayan Hanımları ziyaret ederek bilgi veriyor. “Çıkacak olan kitapta neden Başiskele'de yaşayan değerli hanımefendilerin yazıları yer almasın, hatta 1. neden bizim İlçemizden çıkmasın” şeklinde konuşan Hacer Çakır bu kampanyanın kendilerini oldukça motive ettiğini belirtti.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Çocuklar Trafik Konusunda Bilinçleniyor
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Esentepe ve Kuzey’e Küçük Dokunuşlar
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
İstinat Duvarındaki 241 Yıllık Tarih
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyespor Güreşçilerinden Fethiye'de Büyük Başarı
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Derince’de Hıdırellez Bahar Şenliği
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Karate Lig Finalinde Körfez Gençlerbirliği’nden Büyük Başarı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
TEKİRDAĞ’DAN GELİP İTFAİYEDEN EĞİTİM ALDILAR