Kategoriler

Meydan

KTO, TÜPRAŞ’IN YENİ GENEL MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ

Körfez Ticaret Odası yönetim kurulu, 1 Ocak 2016 tarihi itibariyle Tüpraş Genel Müdürü olarak görevine atanan İbrahim Yelmenoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

2006 - 2015 tarihleri arasında TÜPRAŞ’ta Mali İşlerden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan ve 1 Ocak 2016 itibariyle emekliye ayrılan Yavuz Erkut’un yerine genel müdür olarak atanan İbrahim Yelmenoğlu’nu Körfez Ticaret Odası yönetimi ziyaret etti. Ziyaret organizasyonuna Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, başkan yardımcıları Recep Öztürk, Sedat Zımba, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kırcı, Hetem Karahancı, Erkan Çağlayan ve Mustafa Genç katıldı. Körfez Ticaret Odası’nı makamında ağırlayan TÜPRAŞ Genel Müdürü İbrahim Yelmenoğlu, yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  

 

EFE, BAŞARILAR DİLEDİ

Samimi bir sohbet havasında gerçekleşen ziyaret programında Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, “ Yeni göreviniz başarılar dileriz. TÜPRAŞ ailesini yakından tanıyan, petrokimya sektörünü iyi bilen bir genel müdürün başarılı çalışmalara imza atacağına olan inancımız büyük. İlçemiz,  ilimiz ve Türkiye’miz için son derece önemli ve stratejik bir işletme olan TÜPRAŞ, göğsümüzü kabartan bir yatırımla geçtiğimiz yıla damgasını vurmuştur. Yeni kurulan tesislerinde başarınıza başarı katmasını diliyoruz “ dedi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Derince Birlikspor Kupasını Başkan Gökçe’nin Elinden Aldı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
AK Partili Kadınlara Teşekkür Plaketi
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
  Büyükşehir’den Çocuklara Ücretsiz At Binme
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
YARGIDAN KÖRFEZ’İN TEMİZLİĞİNE DEVAM KARARI
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
YUKARI HEREKE-DİLOVASI ÇERKEŞLİ YOLU TAM SÜRAT
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
DÜNYADA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİLER