Kategoriler

Meydan

ÜZÜLMEZ’DEN 8 MART KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 Başkan Üzülmez, mesajında şu ifadelere yer verdi;

 

“8 Mart, dünya kadınlarının eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini zihinlerimizde tazelediğimiz, yaşantımızda ki kadınların bizlere kattıkları, emeklerini ve üzerimizdeki haklarını düşündüğümüz ve her günün kadınlar günü olduğunu hatırladığımız önemli bir gündür. Kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum.

 

Hayatımızın her alanında varlıklarıyla bizleri onurlandıran, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, bizleri eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın hayatımızda ki değerini kelimelerle ifade etmek mümkün değildir.

 

Yüce Peygamberimiz Veda Hutbesinde; “Kadınlarınıza eziyet etmeyiniz, onlar Allah’ın (cc) sizlere emanetidir. Onlara karşı yumuşak olunuz, iyilik ediniz”. Şeklinde mesajı ile, yine Peygamberimizin, “Cennet anaların ayakları altındadır” sözü ile kadınlarımıza göstermemiz gereken hassasiyetin üzerinde durulmuştur.

 

Kadınlarımız maddi ve manevi huzurlarını temin etmek bakımından ilim yapmak, kendini geliştirmek, kendi mal ve mülkünü yönetmek hususlarında erkeklerle aynı hakka sahiptir. Bizler bu bilinçle hareket ederek gerek toplumsal gerekse aile hayatında ki huzurumuzu temin edebiliriz.

 

Kadınlarımızın hayatın her alanında katılımlarının yükseldiği, başta şiddet, ayrımcılık ve fırsat eşitsizliği gibi önemli sorunlarının tamamıyla çözüldüğü, mutlu aile ve mutlu toplum dileğiyle başta ilçemiz kadınları olmak üzere tüm kadınlarımızın “8 Mart Dünya Kadınlar Gününü” kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
51 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
32 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu