Kategoriler

Meydan

OKYANUS ÖTESİNDEN GÜMÜŞ MADALYA GETİRDİ

Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünün milli judocusu Emirhan Yücel okyanus ötesinde yapılan Judo turnuvasında gümüş madalya kazandı.

Judo branşında 2016 Rio olimpiyatlarına bu yıl en az bir sporcuyu göndermeyi hedefleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü olimpiyat öncesi kota müsabakalarında başarılı sonuçlar alamaya devam ediyor. 13-14 Mart tarihlerinde Arjantin'in Buenos Aires kentinde 45 ülkeden 239 sporcunun katılımıyla yapılan Amerikan Açık Judo müsabakalarında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu Emirhan Yücel, Türk milli takım adına yarıştı.

 

GÜMÜŞ MADALYA KAZANDI

Olimpiyat puan müsabakası niteliğini taşıması nedeniyle, turnuvaya Dünya’nın bir çok ünlü Judocusu da katıldı. 81 kiloda tatamide mücadele eden Büyükşehir Kağıtsporlu Emirhan Yücel, finale kadar kalmayı başardı. Finalde Lübnanlı Nacif Elias ile eşleşen milli judocu Lübnanlı rakibine yenilerek ikinci oldu. Gümüş madalya kazanan milli judocu Emirhan Yücel olimpiyat öncesi önemli bir sınavı daha başarıyla geçmiş oldu. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
26 Kez Görüntülendi.
Belediye Kaçak Diye Mühürledi, Seçim Ofisi Oldu
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE DEV OPERASYON: ASFALT SİLİNDİRİNDE 102 KİLO METAMFETAMİN BULUNDU
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Bakımevi ile Kocaeli’yi Kucaklıyor
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Dip Çamuru Projesinde Geleceklerini Gördüler
GÜNDEM
68 Kez Görüntülendi.
Ağaçlar Yeni Yerlerinde Hayat Bulacak
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Manav Kültürü Dernekleri Federasyonu: “Kayıp” Değil, Yüzyıllardır Yaşayan Bir Kültürümüz Var
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Engelsiz Etkinlikte Gönüllerince Eğlendiler
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
“Büyükşehir’in Çalışmalarıyla Körfez Nefes Alıyor”
GÜNDEM
29 Kez Görüntülendi.
Vatman Olmak İsteyen Kadınlara Kapımız Açık
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Gölcük Riskli Yapılardan Arındırılıyor