Kategoriler

Meydan

YENİ YALI ÜST GEÇİDİ İÇİN VEKİLDEN YARDIM İSTENDİ

Körfez yeni Yalı Mahallesi’nde yer alan ve Kahveler durağı olarak bilinen noktada ki üst geçidin mahkeme kararı ile kaldırılacak olması muhtarları, mahalle halkını ve yetkilileri harekete geçirdi.

 AKP Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’ı konuk eden Körfez Muhtarları Dernek Başkanı Yusuf Yanar ve ilçenin muhtarları, ilçe hakkındaki sorunları ileterek destek istediler. Yusuf Yanar, öncelikli sorun olarak çöp fabrikası ve mahkeme kararı ile yıkılması istenen üst geçit hakkında destek istedi. Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’a, yaşananları aktaran Yusuf Yanar, ‘’Bu üst geçit yaklaşık 24 bin nüfusu kapsayan iki mahalle arasındaki iletişimi sağlıyor. Buna diğer ulaşım yapan insanları da eklerseniz, her gün binlerce insan bu üst geçidi kullanıyor. Davacı aileye gerek Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, gerekse Belediye Başkanı İsmail Baran tarafından çözümler önerildi.
Geçidin tamamen kapatılması ve binalarda yaşayan insanları rahatsız etmeyecek şekilde kullanımı da önerildi. Şu ana kadar geri adım atılmadı ve zaman kazanıldı. Burada, her iki tarafı da mağdur etmeyecek ve insanları üst geçitsiz bırakmayacak bir çözüm bulunmalı, sizden bu konuda ve Tütünçiftlik Fener Gölü’nün halka geri verilmesi konusunda yardım istiyoruz’’ dedi.

Mehmet Akif Yılmaz, konu hakkında bilgi sahibi olduğunu ve yapılan girişimlerin yeterli olmaması halinde devreye gireceğini, diğer konularda da gereken çalışmaların yapılacağını söyledi. Ziyarete, AKP İlçe Başkanı Osman Badem ve ilçe yönetimi de katıldı.


Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Yavuz Çifti, ÖNEM Projesi Kapsamında Çocuklarla Bir Araya Geldiler
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Sevindikli’de Gönüllü Eller 30 Kilo Atık Topladı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den Resmi Yazışma Kuralları Eğitimi
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Allak, Belediye Başkanı Ömeroğlu’nu Ağırladı
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Sporcuları 7 Madalya Birden Getirdi
GÜNDEM
48 Kez Görüntülendi.
İşadamının Feci Ölümü Güvenlik Kamerasında
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Eski İl Başkanı Ellibeş’i Ağırladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Çocuklara Çevre Bilinci Aşıladı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’in “Çiftçi Şenliği” Başlıyor
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Çenesuyu Hak Ettiği Değeri Kazanacak