Kategoriler

Meydan

KARTEPE MTAL’DEN ÜZÜLMEZ’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Genç Kızlar Futsal Türkiye Şampiyonası finalisti Kartepe Mesleki Teknik Anadolu Lisesi (MTAL), Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Kızlarla gurur duyduklarını belirten Başkan Üzülmez, “Sizler gönüllerin şampiyonusunuz” dedi.

 Geçtiğimiz hafta Aksaray’da yapılan Liseler arası Genç Kızlar Futsal Türkiye finallerinde ilimizi temsil eden Kartepe MTAL, finalde Amasya’ya 3-2 yenilmişti. Türkiye ikincisi olan Kartepe MTAL şampiyona süresince kendilerine destek veren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Üzülmez, ziyaretine gelen Kartepe MTAL Okul Müdürü Cevdet Ofluoğlu ve beraberindeki Beden Eğitimi Öğretmenleri İbrahim Anlar, Berna Şenol ve oyuncu kızları makamında ağırladı.

Kartepe MTAL Takımı Teknik Sorumlusu İbrahim Anlar, Kocaeli ve Kartepe’yi en iyi şekilde temsil eden takım oyuncularına Başkan Üzülmez’in huzurunda bir kez daha teşekkür etti. Başkan Üzülmez ve ekibine şampiyona süresince verdiği yardım ve destekler için teşekkür eden Anlar, “Kızlarımız sizlerden aldığı destek ile ellerinden gelen gayreti gösterdi. Gelecek yıl şampiyon olmak hedefindeki kızlarımız elde ettikleri başarıyı sizlerle paylaşmak istedi. Bize güvenen ve destekleri ile moral veren sizlere bir kez daha teşekkür ederiz” dedi.

Başarılı sporcuları makamında kabul eden ve tek tek tebrik eden Başkan Üzülmez’e Kartepe MTAL Takım oyuncuları forma hediye etti. Kartepe MTAL Takımı yönetici ve oyuncularının ziyaretinden mutluluk duyduğunu belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Şampiyona boyunca sizleri yakından takip ettim. Elde ettiğiniz başarı büyüktür. Sizler gönüllerin şampiyonusunuz. Hepinizi gözlerinizden öpüyorum. Kartepe’yi en iyi şekilde temsil ettiğinizi düşünüyorum. Bu azim ve çalışkanlıkla daha büyük başarılara da imza atacaksınız inşallah” dedi. Başkan Üzülmez, başarılı sporculara tek tek hediyelerini verdi başarılarının devamını diledi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Belediye Kaçak Diye Mühürledi, Seçim Ofisi Oldu
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE DEV OPERASYON: ASFALT SİLİNDİRİNDE 102 KİLO METAMFETAMİN BULUNDU
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Bakımevi ile Kocaeli’yi Kucaklıyor
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Dip Çamuru Projesinde Geleceklerini Gördüler
GÜNDEM
64 Kez Görüntülendi.
Ağaçlar Yeni Yerlerinde Hayat Bulacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Manav Kültürü Dernekleri Federasyonu: “Kayıp” Değil, Yüzyıllardır Yaşayan Bir Kültürümüz Var
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Engelsiz Etkinlikte Gönüllerince Eğlendiler
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
“Büyükşehir’in Çalışmalarıyla Körfez Nefes Alıyor”
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Vatman Olmak İsteyen Kadınlara Kapımız Açık
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Gölcük Riskli Yapılardan Arındırılıyor