Kategoriler

Meydan

KÖKEN, PINARLI’DA YOL BAKIM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in sık aralıklarla gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinin bu sefer ki durağı Pınarlı mahallesi oldu. Çalışmaları yerinde görerek inceleyen Başkan Köken, hayatın her noktasında insanların faydasına dokunacak öncelikli işleri planlamaya özen gösterdiklerini ifade etti.

Pınarlı Mahallemizde yapacağımız çalışmalara yönelik istişarelerde bulunduğumuz ziyaretimizde bizleri güler yüzüyle karşılayan değerli hemşehrilerime teşekkür ediyorum diyerek sözlerine başlayan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, ilçedeki mahallelerde yürüttüğü çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Kandıra’da mahallelere yönelik yapılan “örnek köy” projesiyle beğeni toplayan Başkan Köken, tarımsal büyümeyle birlikte gerçekleşecek kalkınmaya dikkat çekti. İlçemizdeki tarıma elverişli toprakların var oluşu bizleri şanslı kılıyor diyen Başkan Köken, tarımın arttırılması için verilen destekleme çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

Kandıramızı ve mahallelerimizi güzelleştirerek örnek hale getirmeye yönelik çalışmalarımız daima devam edecek diyen Başkan Köken, vatandaşlarla bir araya geldiği ziyaretinde sürdürülen yol bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi. Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçenin dört bir yanına ulaştırılan yol bakım ve onarım hizmetleriyle birlikte yaşanabilecek maduriyetleri gidermeyi hedefleyen Başkan Köken, “Kandıra’mız için hizmetlerimize yorulmadan devam edeceğiz dedi.

İlçede yürütülen yol bakım ve onarım çalışmalarını inceleyen Başkan Ünal Köken,  vatandaşlarla sohbet etti, onların isteklerini dinleyerek çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu.

 

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor