Kategoriler

Meydan

KAPALI PAZARDA MAZGAL KAPAKLARINI ÇALDILAR

Körfez’de, sokaklar dilenen Suriyeli aileler ve gençlerden geçilmiyor. Dilencilerin yanı sıra, sokaklarda ne bulunursa alan şahıslar da artınca, metal ve plastik cinsi satılabilen her malzeme çalınmaya başladı.

 Tütünçiftlik Yeni Yalı Mahallesi’nde yer alan, Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde, kapalı pazardaki atık su mazgal kapakları da bu şahısların hışmına uğradı. Metal mazgal kapakları kimlikleri belirlenemeyen şahıslar tarafından toplanınca, ortaya çirkin bir manzara çıktı. Körfez’de son zamanlarda, mazgal kapakları, otobüs ve otomobillerin cant kapakları, eksoz boruları gibi aksamların da söküldüğü ve çalındığı görülüyor.

Bu olayların artması hem polisi, hem de vatandaşları zor durumda bırakırken, alınan önlemlere rağmen bu olayların önüne geçilemiyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
KOÜ Hereke Asım Kocabıyık Myo’da Mezuniyet Coşkusu Yaşandı
GÜNDEM
Mahallelerde Geleneksel Çocuk Şenlikleri Yüzleri Güldürmeye Devam Ediyor
GÜNDEM
Kocaeli’de 2. Balkan Halk Oyunları Rüzgârı Esti
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Kaçak Yapıya Geçit Yok
GÜNDEM
Vali Aktaş, Gebze'de Yatırımları Yerinde İnceledi
GÜNDEM
Kocaeli’de Hafta Sonu Enduro Fırtınası Esecek
GÜNDEM
 Karpuz Tadım Etkinliğine VatandaşlardanYoğun İlgi
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Vali İlhami Aktaş, GAMER Heyetini Kabul Etti
GÜNDEM
İzmit Tren Garı’ndaki Asansör Hizmete Alındı
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Kartepe Belediyesi’nin Sünnet Şöleni İçin Kayıtlar Başladı