Kategoriler

Meydan

KARTEPE’NİN DEKORATİF SUNDURMALARI BEĞENİLDİ

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, sıklıkla kullanılan ve cemaatin yoğun olduğu 10 mezarlık ve cami bahçesini musalla taşı üstü dekoratif sundurma ile donatıyor. Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ilçe genelindeki dini tesisleri kapsayan bu projesi Kartepeliler tarafından da beğeni ile karşılandı.

 Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Manevi değerlerine sahip çıkmayan bir milletin kimliği tartışılır” sözünden hareketle sosyal belediyecilik hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Kent imajına uygun yapılaşma projeleri ile Kartepe’de kent olgusunu daha hissedilir hale gelmesi için çaba harcayan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, sağlık, eğitim ve dini tesislere ayrı bir önem veriyor. Bu kapsamda ilçe genelinde ana arter güzergahlara cepheli, sıklıkla kullanılan ve cemaatin yoğun olduğu 10 mezarlık ve cami bahçesine musalla taşı üstü dekoratif sundurma uygulaması başlatıldı.

Üzülmez; Manevi Değerlerimiz En Güçlü Hazinemiz

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından son bir yıl içerisinde 29 musalla taşı üstü dekoratif sundurma uygulaması ile cami ve kabristanlıkların çehresini değiştiriyor. Uygulama kapsamında Hasanpaşa Camii ve Eşme Merkez Camii’ne ikili, Uzuntarla Beyazıt Camii’ne de tekli musalla taşı üstü dekoratif sundurma montajını tamamladı. Musalla taşı üstü dekoratif sundurma projesi Sultaniye, Pazarçayır, Uzuntarla Yeşiltepe Mezarlıkları, Maşukiye Soğuksu, Maşukiye Bağdat, Dumlupınar Selimiye Camiileri ile Arslanbey Merkez Mezarlığı’nda da uygulanacak.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Kabristanlık ve camilerimizi yeni çehreye kavuşturan çalışmalarımız ilçe genelinde yaygınlaştırılarak devam edecek. Kartepe’ye ve Kartepelilere yakışan bu uygulamanın beğeni görmesi de bizleri mutlu etti. Kent dokusuna uygun görsel güzelliği artıracak çalışmalarımıza halkımızın verdiği destek bizlerin de çalışma şevkini artırmaktadır. Sağlık, eğitim ve dini tesislerimizin eksikliklerinin giderilmesi noktasında, yaptığımız çözüm odaklı çalışmalarımız geniş yelpazede sürecektir” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "1 Mayıs Yürüyüşlerini GAMER'den Takip Ediyoruz"
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İşçi Bayramı'nda Çalışırken Demirlerin Altında Kaldılar: 3 Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yolcu Otobüsünün Bagajında 50 Koli Makaron Ele Geçirildi
GÜNDEM
28 Kez Görüntülendi.
Günbatı Hizmetleri Yakından Takip Ediyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yenidoğan Derince Caddesi’ne Yeni Çehre
GÜNDEM
33 Kez Görüntülendi.
Körfezli Burak, Bursa’dan Saide İle Evleniyor
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Talus, Bu Kez Söğüt’ü Kutladı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "2020-2024 Yılları Arasında 24 Okul, 418 Sınıf, 2 Atölye, 10 Spor Salonu Bitirerek Hizmete Açtık"
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
AK Parti Meclis Grubu Toplandı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
TEM Otoyolu'nda 4 Bin 270 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi