Kategoriler

Meydan

ŞENTÜRK’TEN KOCAELİ ASKF BAŞKANI MURAT AYDIN’A ZİYARET

İzmit Belediyespor Kulüp Başkanı Erdoğan Şentürk, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı (KASKF) Murat Aydın'ı ziyaret etti. Ziyarette kulüp branşları ve faaliyetleri hakkında sportif bir görüşme gerçekleşti.

 Kulüp Başkanı Erdoğan Şentürk “ Özellikle kulüplere verdiği destekten dolayı Murat Aydın’a teşekkür etti. Federasyon Amatör Spor Kulüpleri adına çok başarılı çalışmalara imza attı. Kulüp olarak çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Son yıllarda Kocaeli’deki amatör spor kulüpleri ivme kazandı. Bundan sonraki süreçlerde daha fazla hizmet vereceklerini düşünüyorum ve her zaman yanınızda olduğumu belirtmeliyim.” dedi.

 Federasyon Başkanı Murat Aydın “ Öncelikle ziyaretten memnun kaldığını dile getirerek, İzmit Belediyespor’un yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini ve kulübün kurumsallaşmanın yanında değişik branşlardaki faaliyetleri ile iyi bir başarı elde ettiğini belirtti. Özellikle salon sporları ile alakalı şehrimizde eksik olan basketbol sporunu canlandırmalarında kulübün etkin rol oynadığını, bu proje için hem yönetime hem de İzmit Belediye Başkanı sayın Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür etti. Ayrıca takımı ikinci lige çıkmasından dolayı tebrik edip, bundan sonraki süreçte de yanlarında olduğunu belirterek desteklerini esirgemeyeceğini bildirdi.

Ziyaret sırasında Kulüp Başkanı Şentürk’ün doğum günü olmasından dolayı, Başkan Murat Aydın kendisine bir saat hediye ederek doğum günü sürprizi yaptı. Erdoğan Şentürk’ de bu ince düşüncesinden dolayı teşekkür etti.

 

            

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
92 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
54 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu