Kategoriler

Meydan

KARTEPE’DE 17 KİLOMETRE İMAR YOLU AÇILDI

Kartepe Belediyesi ilçe içindeki ulaşım ağını rahatlatmak amacıyla son 2 yılda 16.825 metre uzunluğunda 120 adet yeni imar yolu açıldı. Ana arter yollara bağlantıyı sağlayan yeni imar yollarını açma çalışmaları Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Acısu ve Sarımeşe Mahallelerinde hız kesmeden sürüyor.

 120 yeni yol

Kartepe İlçesinde imar planları çerçevesinde belirlenen yeni imar yolları açma çalışması kapsamında Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kendi ekip ve ekipmanları yardımıyla son 2 yılda 120 yeni sokağı ulaşıma açtı. Toplamda 16825 metre uzunluğunda yeni imar yolları için 73 bin 745 ton malzeme serimi yapılan yollar halkın kullanımına sunuldu.

Ekipler Acısu Mahallesi’nde yerleşim alanlarındaki ulaşım ağını genişletme adına çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Gökay Sokak, Karapınar Sokak ve Dalyan Sokakta 119 metre uzunluğunda 7 metre genişliğinde yeni açtığı imar yollarına da 600 ton stabilize malzeme serdi.

Trafik rahatladı

Sarımeşe Mahallesi’nde de sanayi kuruluşlarının yollarını da ulaşıma açan ekipler bölgedeki trafik akışını rahatlattı. Abdülhamit Sokak üzerinde 240 metre uzunluğunda 12 metre genişliğindeki yola 2100 ton malzeme seren ekipler, Beyazıt Sokak üzerinde de 290 metre uzunluğunda 10 metre genişliğindeki yola 2150 ton stabilize malzeme sererek yeni imar yollarını da kullanıma açtı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
41 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu