Kategoriler

Meydan

KÖRFEZ’İN PARKLARINA BAHAR GELDİ

Körfez Belediyesi, Körfezlilerin nefes alacağı yeşil alanların çoğalması, çocukların neşeyle oynaması ve herkesin açık havada sporunu yapması için park sayısını artırmaya devam ediyor.

 Kültür ve sanat kenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Körfez, birbirinden güzel parkları, bahçeleri ve yeni yaşam alanları ile Kocaeli’nin doğal güzelliğine büyük katkı sağlıyor. Ayrıca Körfez Belediyesi, parkları, bahçeleri ve dinlenme alanları, havuzu ve yeşili ile Körfez’in güzel doğasını vatandaşlarla yaşatma imkanı veriyor.

Körfez Parklarıyla Güzel

Körfez Belediyesi, yeşillikler içinde bir Körfez’i vatandaşlara sunmak için park ve çevre düzenlemelerine hız kesmeden devam ediyor. Yeşil alan miktarını her yıl bir önceki yılın iki katına çıkarmayı hedefleyen Körfez Belediyesi, bu alanda ki çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar da bugüne 105 parktan 45’inin bakım-onarım çalışmalarını tamamladı.

Parklar Çeşitli Aletlerle Donatılıyor

Körfezlilerin vakit geçireceği alanların daha modern ve nitelikli olması için parklara çocuk oyun seti, fitness aleti, sentetik çim halı, kauçuk kaplaması, tel örgü, kamelya, bank, masa, çocuk oyun grubu elemanları, teknik detaylar ile bitkisel peyzajlarının yapımı devam ediyor. Ayrıca parka engellilerin de rahatlıkla kullanabileceği şekilde dizayn ediliyor.

1 Yeni Park Daha

Körfez Belediyesi park sayısını artırarak daha yeşil bir Körfez hedefine doğru ilerlerken 2 yeni parkı daha Körfez’e kazandırdı. Belediye ekipleri, Atalar Mahallesinde yeni parkın yapımını tamamlayarak yeşille donattı. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
93 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
59 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu