Kategoriler

Meydan

KÖKEN KANDIRA’YI İLMEK İLMEK İŞLİYOR

Kandıra Çarşı mahallesindeki Yelkencioğlu Pasajının olduğu bölgede parke yol yapım çalışmalarını tamamlayan Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, su birikintileri oluşturan yolda yaptığı yenileme çalışmalarında sona geldi.

 Kandıra’nın ilmek ilmek işlenmesinde titizlikle çalışan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, “Biz hizmet sözümüzü yerine getirmek için yola çıktık , tüm çalışmaların sürdürülmesinde gecemizi gündüz edeceğiz “dedi.

Başkan Ünal Köken, 96 mahallemizde geceli gündüzlü emek veren ekiplerimizin çalışmalarıyla, Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin de verdiği desteklerle yapılan asfalt programını Kocaeli İlçeleri arasında en hayırlı ve faydalı uygulayan bizim birimimiz oldu diyerek çalışmaların faydalı sonuçlandırıldığını ifade etti.

Hizmetlerimizi yaparken muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla  istişareler yapan , onlarla birlikte yürümeye gayret gösteren iyi bir ekibimiz var diyen Başkan Köken, vatandaşlarımızın taleplerini önemsiyoruz dedi.  Hemşehrilerimizin isteklerini yerine getiren bir belediye olmalıyız, ben bunu önemsiyorum.Çünkü bu hizmetleri alan Kandıra’da yaşayan vatandaşlarımızdır dedi. Başkan Köken, hizmeti ön planda tuttuğumuz tüm söylemlerimiz bizim için gerçektir dediği konuşmasında  ilçenin tüm mahallelerini önemsediklerini ve çalışmaların sürdürülmesinde verilen emekle ilerlemelerin kaydedildiğini belirtti.

 Pınarlı, Beyce mahallerindeki çalışmaları tamamlayan ekipler, hem Kandıra’nın merkezinde hem de diğer mahallelerinde sürdürdüğü yol yapım ve parke çalışmalarında hedeflenen sürede amaçlanan tüm çalışmaların zamanında yerine getirilmesi için çalışmaların hızla devam ettiğini ifade etti.

Ekipler; Pirce, Balcı , Seferler, Ağaçağıl mahallerinde arazi yolu açma çalışmalarının ve  yazın gelişiyle birlikte vatandaşların bahçe ve tarlalarına ulaşması için  batak yerlere kalın stabilize malzemelerin atılarak vatandaşların ana yollara ulaşmasını sağlayan çalışmaların devam ettiğini  belirtti.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
KÖRFEZLİ GENÇ ESNAF HÜSEYİN KARASAKAL VEFAT ETTİ
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
53 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI