Kategoriler

Meydan

KÖKEN’DEN AVUKATLARA ZİYARET

5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla Kocaeli Barosu Kandıra temsilciliğini temsilen Avukat Erdem Özdil’e ziyarette bulunan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, adaletin hakkın gözetilmesi ve yerine getirilmesinde emek veren tüm avukatlarımızın avukatlar gününü kutluyorum dedi.

 Hukuk, adalete yönelmiş toplumsal yaşama düzenidir diyen Başkan Köken, yaptığı ziyaretinde toplumdaki huzurun sağlanmasında hukukun ve adaletin önemli birer unsur olduğunu ifade etti.

 Kocaeli Barosu Kandıra temsilciliğini temsilen Avukat Erdem Özdil ve avukatlar Türkan Şenol, Oğuzhan Arslan, Emrah Sarıkaya, Celile Yüksel Çiftçi, Figen Şentürk, Selin Özkaya ve İslam Koç'a ziyarette bulunarak adalet ve hukukun önemine vurguda bulunan Başkan Ünal Köken, haklı ile haksızın ayırt edilmesinin ancak adaletle sağlandığını belirtti.

Adaletin sağlanmasında, savunulmasında önemli bir yere sahip olan avukatlık mesleğinin sorumluluk ve vicdan işi olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Köken, adaletin temsil eden genç avukatlarımız başta olmak üzere özveriyle çalışan tüm değerli avukatlarımızın avukatlar gününü kutluyorum dedi. Yaptığı ziyarette avukatlık mesleğine gönül veren  gençlerle sohbet de eden Başkan;  ülkemiz siz gençlerimize emanet. Sizlerin gösterdiği emek ve çalışma disipliniyle gelişmeye devam edecek olan güzel memleketimizde oluşturulan güven ve huzur ortamı sayesinde toplum refahının süreceğini ifade etti.

 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor