Kategoriler

Meydan

İZMİT BELEDİYESPOR’DAN ÇİNTİMARA ZİYARET

İzmit Belediyespor Kulüp Başkanı Erdoğan Şentürk ve Kulüp Baketbol Antrenörleri Erkan Metin, Zeynep Tosun, Çağdaş Genç, Deniz Enç Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürümüz Muzaffer Çintimar’a istişare ve teşekkür ziyaretinde bulundu. Keyifli bir ortamda geçen ziyarette Kocaeli’de ki sportif faaliyetler adına güzel şeyler konuşuldu.

  

             Kulüp Başkanı Erdoğan Şentürk “ İzmit Belediyespor olarak sezon başında başlattığımız basketbol branşı Kocaeli’de salon sporlarını canlandırma adına güzel bir proje oldu. Kurduğumuz erkek ve bayan basketbol takımları ile bölgesel liglere katıldık. Bu oluşumu başlatırken sizi de ziyaret edip fikirlerinizi almıştık ve sizlerde ne gerekli olduysa yardımcı oldunuz. Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı beş antrenör arkadaşı İzmit Belediyespor bünyesine vererek aslında beraberce ortaklaşa güzel bir projeye imza attığımızı düşünüyorum. Erkekler Ligi 4.olarak bitirdi. Bayanlar Marmara Bölge Şampiyonu olarak TKB2L’ye yükseldi ve şuanda 1. Lig’e çıkmaya çok yakınız. Özellikle göreve geldiğiniz dört yıl süre boyunca Kocaeli’ye sağladığınız sportif hizmetler ve müsabaka sayıları tartışılamaz, görünür derecede yükseldi. Gerçekten Kocaeli’de spora ivme kazandırdınız. Bunun için ve verdiniz destekten dolayı size bir kez daha teşekkür ederim.  Ayrıca sizi 4-12 Mayıs’ta Muğla’da oynanacak olan Final maçlarına davet ediyoruz. Dedi”.

  İl Müdürü Muzaffer Çintimar ise “ Ziyaretiniz için çok teşekkürler. Bizler her zaman spor kulüplerinin ve sporcunun yanındayız. Kocaeli adına başarılı çalışmalar ve hizmetler bizi mutlu ediyor. Özellikle İzmit Belediyespor kurumsallaşma ve sportif anlamda çok güzel başarılar sağladı. Basketbol anlamında beraber istişare ile götürdüğümüz bu süreç gerçekten güzel bir şekilde devam ediyor. Bu kentin iyi bir basketbol takımına ihtiyacı olduğunu gördüğümüz için İzmit Belediye Başkanı Sayın Dr. Nevzat Doğan’a bunu iletmiştik. Belediye Başkanımızın duyarlı davranıp projeyi hayata geçirmesi çok güzel oldu ve kendilerini tebrik ederim. Bu daha başlangıç daha güzel şeyler olacak eminim. Muğla’ya da final maçlarına da geleceğim inşallah. Dedi. “

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
93 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
59 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu