Kategoriler

Meydan

İZMİT BELEDİYESPOR’DAN ÇİNTİMARA ZİYARET

İzmit Belediyespor Kulüp Başkanı Erdoğan Şentürk ve Kulüp Baketbol Antrenörleri Erkan Metin, Zeynep Tosun, Çağdaş Genç, Deniz Enç Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürümüz Muzaffer Çintimar’a istişare ve teşekkür ziyaretinde bulundu. Keyifli bir ortamda geçen ziyarette Kocaeli’de ki sportif faaliyetler adına güzel şeyler konuşuldu.

  

             Kulüp Başkanı Erdoğan Şentürk “ İzmit Belediyespor olarak sezon başında başlattığımız basketbol branşı Kocaeli’de salon sporlarını canlandırma adına güzel bir proje oldu. Kurduğumuz erkek ve bayan basketbol takımları ile bölgesel liglere katıldık. Bu oluşumu başlatırken sizi de ziyaret edip fikirlerinizi almıştık ve sizlerde ne gerekli olduysa yardımcı oldunuz. Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı beş antrenör arkadaşı İzmit Belediyespor bünyesine vererek aslında beraberce ortaklaşa güzel bir projeye imza attığımızı düşünüyorum. Erkekler Ligi 4.olarak bitirdi. Bayanlar Marmara Bölge Şampiyonu olarak TKB2L’ye yükseldi ve şuanda 1. Lig’e çıkmaya çok yakınız. Özellikle göreve geldiğiniz dört yıl süre boyunca Kocaeli’ye sağladığınız sportif hizmetler ve müsabaka sayıları tartışılamaz, görünür derecede yükseldi. Gerçekten Kocaeli’de spora ivme kazandırdınız. Bunun için ve verdiniz destekten dolayı size bir kez daha teşekkür ederim.  Ayrıca sizi 4-12 Mayıs’ta Muğla’da oynanacak olan Final maçlarına davet ediyoruz. Dedi”.

  İl Müdürü Muzaffer Çintimar ise “ Ziyaretiniz için çok teşekkürler. Bizler her zaman spor kulüplerinin ve sporcunun yanındayız. Kocaeli adına başarılı çalışmalar ve hizmetler bizi mutlu ediyor. Özellikle İzmit Belediyespor kurumsallaşma ve sportif anlamda çok güzel başarılar sağladı. Basketbol anlamında beraber istişare ile götürdüğümüz bu süreç gerçekten güzel bir şekilde devam ediyor. Bu kentin iyi bir basketbol takımına ihtiyacı olduğunu gördüğümüz için İzmit Belediye Başkanı Sayın Dr. Nevzat Doğan’a bunu iletmiştik. Belediye Başkanımızın duyarlı davranıp projeyi hayata geçirmesi çok güzel oldu ve kendilerini tebrik ederim. Bu daha başlangıç daha güzel şeyler olacak eminim. Muğla’ya da final maçlarına da geleceğim inşallah. Dedi. “

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Mehmet Akif Ersoy Vefatının 89. Yılında Gölcük’te Anıldı
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Derince’de El Emeği Ürünler Yeni Yıla Değer Katıyor
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın; "Afetlere Hazırlıkta Toplumsal Bilinç Düzeyini Artırmalıyız"
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus’tan Ankara Çıkarması
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Ankara’da Kocaeli Mesaisi! Tuncay Batı’dan Bahçeli’ye Sunum
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
‘Kardelen Çiçekleri’ Duygu Dolu Anlar Yaşattı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Gölcük’te İdrar ve Gaita Kaçırmaya Yönelik Tedavi Yöntemleri Anlatılacak
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Kartepeli Öğrencilere Geri Dönüşüm Eğitimi
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den Oyun Gruplarına Düzenli Bakım
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Minikler, Yerli Malını Hal Binasında Öğrendi