Kategoriler

Meydan

FOTOĞRAF TUTKUNU GEZGİNLERE KANDIRA BELEDİYESİNDEN FOTO SAFARİ

15 Nisan Cuma ile 17 Nisan Pazar günü fotoğraf meraklılarına Kandıra’nın eşsiz güzelliklerini görüntülemek için Foto Safari etkinliği düzenleyen Kandıra Belediyesi, tarihi ve doğal güzelliklerin farklı çekim noktalarında görüntülenmesini sağladı.

 Tüm profesyonel fotoğraf sanatçıları ve bireysel olarak fotoğraf sanatı ile ilgilenen amatör fotoğrafçıların katıldığı “Foto Safari” etkinliğinde Cebeci, Pembe Kayalar, Kefken, Kumcağız, Kerpe, Akçakoca Anıtına yapılan geziler boyunca yaşama dair fotografik ögeler, kültürel ve tarihi dokular, doğal güzelliklerle tarihi mekanlarda fotoğraf çekimleri yapıldı.

Foto Safariye katılan fotoğraf sanatçıları ile birlikte görsel dünyaya yapılan yolculuğa çıkan   fotoğraf meraklıları, hem fotoğraf sanatının sırlarını öğrendi hem de  yeni teknikler kazanarak özel kurgular aracılığıyla çekim yaptı.

Etkinliğe katılan Kocaeli Gençlik Merkezi, Kandıra Meslek Yüksek Okulu, Kandıra Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve fotoğraf gönüllüleri etkinlikten memnun kaldıklarını ifade ederek , Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’e böyle bir etkinliğin düzenlenmesini sağladığı için teşekkürlerini iletti. Kandıra’nın doğal güzelliklerine, tarihi yapısına hayran kaldıklarını sözlerine ekleyen fotoğraf meraklıları, Kandıra’nın yeşiliyle doğasıyla, güler yüzlü insanlarıyla ön plana çıkan ve sevilen bir ilçe olduğunu belirttiler.

Katılımcıların her gezi sonunda yaşamlarına unutulmayacak anılar kattıkları gibi kadrajlarında da ustalaştıklarını fark ediyor diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, çekimlerde maksimum keskinlik yakaladıklarını, daha güzel kompozisyonlar oluşturduklarını ve karşılaştıkları ilginç nesnelerin yakın plan çekimlerinin reflekse dönüştürerek usta fotoğraf sanatçılarının engin deneyimlerinden yararlandıklarını söyledi. En büyük kazanımın deneyim kazanmak olduğunu belirten Başkan Köken, ilçemizin tanınmasına yönelik yaptığımız etkinliklerimiz devam edecek dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "1 Mayıs Yürüyüşlerini GAMER'den Takip Ediyoruz"
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İşçi Bayramı'nda Çalışırken Demirlerin Altında Kaldılar: 3 Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yolcu Otobüsünün Bagajında 50 Koli Makaron Ele Geçirildi
GÜNDEM
28 Kez Görüntülendi.
Günbatı Hizmetleri Yakından Takip Ediyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Yenidoğan Derince Caddesi’ne Yeni Çehre
GÜNDEM
33 Kez Görüntülendi.
Körfezli Burak, Bursa’dan Saide İle Evleniyor
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Talus, Bu Kez Söğüt’ü Kutladı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "2020-2024 Yılları Arasında 24 Okul, 418 Sınıf, 2 Atölye, 10 Spor Salonu Bitirerek Hizmete Açtık"
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
AK Parti Meclis Grubu Toplandı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
TEM Otoyolu'nda 4 Bin 270 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi