Kategoriler

Meydan

ÜZÜLMEZ’DEN KUTLU DOĞUM MESAJI

Sevgili Peygamberimiz (s.a.v.)’in 1445’nci doğum yılı münasebetiyle Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez bir mesaj yayımladı.

 Peygamberimizin sevgi, saygı ve kardeşlik mesajlarının daha da anlaşılarak hayatımıza aktarılmasına katkı sağlanması gerektiğini hatırlatan Başkan Üzülmez,

“Sevgili Peygamber efendimizin, alemlere rahmet olarak gönderilişinin 1445. Yıldönümünü kutlamaktayız. Kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim, O’nun aracılığıyla indirilmiş; o büyük mesaj, peygamber efendimizin tebliğiyle insanlığın kurtuluşuna öncülük etmiştir. Peygamber efendimiz, bu kutlu günden bu zamana kadar örnek ve güvenilir yaşantısıyla tüm insanlığı aydınlatmış, hakikatin ve doğruluğun sadık bir emanetçisi olmuştur.

Kutlu Doğum Haftası vesilesiyle, karanlıkların yeniden aydınlanmasını, kan ve gözyaşının eksik olmadığı dünyamızda, ebedi mesajın da yer alan huzur ve kardeşliğin tüm dünyada egemen olmasını diliyorum. Peygamber efendimizin, hakikati; barış ve kardeşlik mücadelesi ile açtığı bu kutlu yolu rehber edinerek efendimizin emanetine sahip çıkmalı, içinde bulunduğumuz bu dünya halini yeniden düşünmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle sevgili Peygamberimizin kutlu doğumunu tebrik ediyorum. Kutlu Doğum Haftası’nın dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliği pekiştirmesi ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu