Kategoriler

Meydan

BARAN: KÖRFEZİ GÖRKEMLİ BİR GELECEĞE HAZIRLIYORUZ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Bilgilendirme toplantılarıyla esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Başkan Baran, bu kez Mimarsinan Mahallesi’ndeki esnafı ziyaret etti.

 Başkan Baran, Mimarsinan Mahallesini ve Esnafı Ziyaret Etti

Körfez Belediyesi, bir yandan şehri imar edip geleceğe hazırlarken diğer yandan da vatandaşların beklenti, görüş ve önerilerini yerinde belirleyerek vatandaş gözüyle çalışmaları değerlendiriyor. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran vaktinin geniş bir kısmını vatandaş ve esnaf ziyaretlerine ayırdı. Başkan Baran, yanına birim müdürlerini alarak halkın istek ve taleplerine anında çözümler üretti.

Vatandaşlar İstek ve Taleplerini Başkan Baran’a İlettiler

Esnaflar, ziyarete gelen Başkan Baran ve ekibine çeşitli ikramlarda bulundu. İşyerlerini ziyaret ederek bir isteklerinin olup olmadığının sorulmasından son derece memnun olan esnaflar, Başkan Baran’a teşekkürlerini ifade etti. Başkan Baran da, gerek yolda karşılaştığı vatandaşların ve gerekse ziyaret edilen esnafın ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Halk, Kentin En Hareketli Noktaları Konumundadır

Başkan Baran, ziyaretlerin merkezden genele yayılacak şekilde tüm esnafı kapsadığını kaydederek, “Tüm esnafımızı ziyaret edip isteklerinin olup olmadığını soruyorum. Bir eksik varsa bunu orada bizzat görüyoruz. Ekip arkadaşlarımla sorunu belirleyip çözüm yolu buluyoruz. Bu bölgelerde yaptığımız düzenlemelere tanıklık edenler, sarf ettikleri memnuniyet verici sözlerle bizi mutlu ediyor. Görülüyor ki biz çok yerinde ve doğru müdahaleler ile vatandaşların ve bölge esnafının beklentilerine karşılık verebilmişiz. Değişim sadece fiziksel bir değişimin ötesinde yaşamsal bir değişimi de beraberinde getirdi. Halk kentin en hareketli noktaları konumundadır. Halkımızla, esnafımızla birlikte Körfez'i geçmişi kadar büyük ve görkemli bir geleceğe hazırlıyoruz. Ziyaretlerimiz artarak devam edecek. Tüm esnaflarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Derince Birlikspor Kupasını Başkan Gökçe’nin Elinden Aldı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
AK Partili Kadınlara Teşekkür Plaketi
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
  Büyükşehir’den Çocuklara Ücretsiz At Binme
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
YARGIDAN KÖRFEZ’İN TEMİZLİĞİNE DEVAM KARARI
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
YUKARI HEREKE-DİLOVASI ÇERKEŞLİ YOLU TAM SÜRAT
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
DÜNYADA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİLER