Kategoriler

Meydan

KARTEPE BELEDİYESİ’NDEN İBADETHANELERE DESTEK

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in talimatı ile belediye ekipleri ilçe halkının ihtiyaçlarına karşılamaya yönelik hizmetlerini geniş bir yelpazede gerçekleştiriyor. Bu kapsamda ekipler ibadethanelere de önemli katkılar vermeye devam ediyor. Camilere yönelik düzenlemelerin bir ayağı da Kirazoğlu Camii’nin içinde ve çevresinde yapıldı.

 Kartepe Belediyesi toplumun yoğun olduğu ve ortak kullanım alanlarına yönelik hizmetleri kapsamında camileri de ihmal etmiyor. İbadethanelere özel bir önem veren bu konudaki hassasiyeti yakından bilinen Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in talimatı çerçevesinde belediye ekipleri de camilere inşaatından çevre düzenlemesine kadar pek çok konuda destek ve katkı sağlıyor.

Kirazoğlu sakinleri Üzülmez’e teşekkür ettiler

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Proje Etüd Birimi de Kirazoğlu Cami’nde revizyon çalışması yaptı. Cami cemaatinin taleplerini göz önünde bulunduran belediye ekipleri camii girişinde sundurma çalışmasını tamamladı. Ekipler cami içindeki elektrik tesisatını da gözden geçirip iyileştirdi. Camiye yakışan bir görüntü oluşturmak adına özel ahşap malzemeden minber ve mihrap yapıldı. Kadınların ibadetlerini kolaylıkla yapmaları için bay ve bayan bölümünü ayıracak perde çalışması da yapıldı.

Cami dernek yönetimi, cami imamı odası tefrişi dahil cami içinde ve dışında yapılan düzenlemelerden dolayı Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve ekibine teşekkür ettiler. Kirazoğlu Mahallesine yakışan düzenlemeden memnun olan mahalle sakinleri, “Bizleri ihmal etmeyen ve verdiği hizmetlerle gönlümüzde taht kuran Kartepe Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez, taleplerimizi kısa sürede karşılıyor. Allah kendisinden razı olsun” dediler.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
33 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor