Kategoriler

Meydan

BAŞKAN BARAN'DAN 23 NİSAN MESAJI

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Baran, "Sevgili çocuklar, şanlı tarihimizi, istiklal mücadelesi ile yeniden yazarak bizlere bu güzel ülkeyi armağan eden ecdadımızı asla unutmayın” dedi.

 TBMM’nin temelinin atıldığı ve Türk milletinin egemenlik kaderinin tayin edildiği 23 Nisan 1920'nin ülke için tarihi bir dönüm noktası olduğunu vurgulayan Başkan Baran, "Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına hediye ettiği bu tarih, egemenliğimizin de sembolüdür. 23 Nisan 1920'de TBMM'nin ilk üyeleri bütün farklı görüş ve düşüncelerine rağmen tek hedef olan 'Misak-ı Milli' için kenetlendiler. Bu mukaddes hedef Türk milletinin birlik ve beraberliğiyle, çok büyük zorluklar içerisinde nihai sonuca ulaştı. Bugün aynı birlik ve beraberlikle çocuklarımıza güzel yarınlar bırakmak için çalışmak ve miras alacakları ülke geleceğini hazırlamak hepimizin görevidir. Ayrıca dünyanın her zamankinden daha fazla barışa ve diyaloğa ihtiyaç duyduğu bu dönemde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın barışa ve huzura da katkı sağlayacağına yürekten inanıyorum" dedi.

Sevgili Çocuklar;

Mesajında çocuklara seslenen Başkan Baran, şunları kaydetti: "Sevgili çocuklar, şanlı tarihimizi, istiklal mücadelesi ile yeniden yazarak bizlere bu güzel ülkeyi armağan eden ecdadımızı asla unutmayın. Biliyoruz ki ülkemizin geleceği sizin ellerinizde şekillenecektir. Bugünün Türkiye’sinde çocuk olanlar yarının Türkiye’sinde ülkeyi yönetenler olacak ve bu cennet ülkemizi muasır medeniyet seviyesine ulaştıracaklardır. Ak Parti iktidarı ile dünyada söz sahibi bir ülke haline gelen Türkiye Cumhuriyeti’ni daha ileriye götürecek olan çocuklarımızın ve milletimizin bu mutlu, milletimizin de bu gurur günü kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
VALİ YAVUZ: "SAĞLIK TURİZMİNDE GİDEREK ÖNEMLİ YERE GELDİK"
GÜNDEM
26 Kez Görüntülendi.
Otomobil 10 Metrelik İstinat Duvarından Uçtu: 5 Ağır Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
KO-MEK İlçe Sergileri Heyecanı Başlıyor
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Emlak Kulübü, Kuruluşunun 2. Yılını Coşkuyla Kutladı
GÜNDEM
44 Kez Görüntülendi.
Söğüt: "Tüm Kamu Kurumları İle İş Birliği İçinde Olacağız"
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Ben, Sen Yok Biz Varız
GÜNDEM
41 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu