Kategoriler

Meydan

YAHYA ÖZTÜRK’E TAZİYE ZİYARETİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, geçtiğimiz hafta annesini kaybeden, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk’e taziye ziyaretinde bulundu.

 Karaosmanoğlu, Yahya Öztürk’e vefattan dolayı duyduğu üzüntülerini ilettikten sonra, kendisini bekleyen bazı vatandaşlarla da sorunlarını görüştü. Karaosmanoğlu, Körfez ilim yayma Cemiyeti Başkanı Muhammed Saraç’ın da 3 yıldır çözemediği arsa talebini görüşerek, ilgililere konunun çözümü talimatını verdi.

Muhammed saraç, yarımca hacı Osman Mahallesi’nde yer alan ve bir dönem yetiştirme yurdu olarak kullanılan ve Milli Eğitim’e tahsisli binanın, tahsisten çıkartılması talebinde bulundu. 3 yıldır bunun  için uğraştıklarını ve bu alanı satın alarak talebe yurdu yapacaklarını söyleyen saraç’ı dinleyen Karaosmanoğlu, sorunun çözümü için talimat verdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kanser Savaşçısı Annenin Yürüme Hayali 2 Milyon Liralık Engele Takıldı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den Çocuklara Güvenli Oyun Alanları
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Körfez Viyadüğü’nün Altı-Üstü Dönüşecek
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kocaeli'de Büyük Dönüşüm Başlıyor
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Demir Çelik Sektörü, Yıldız Demir Çelik’in Platin Sponsorluğunda Steelorbis Etkinliğinde Buluştu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Erkek Sağlığında Sessiz Tehlike: Prostat Kanseri
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KO-MEK’ten Yeni Döneme Güçlü Hazırlık
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın, Gölcük İçin Yeni Müjdeler Verdi
GÜNDEM
29 Kez Görüntülendi.
Yıldız Entegre’den Karbon Ayak İzini Azaltan Yolculuk
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Başiskele Sahilinde Üstyapı Sil Baştan