Kategoriler

Meydan

Ensar Vakfı Kadir Gömbeyaz’ı Ağırladı

Ensar Vakfı Kadir Gömbeyaz’ı Ağırladı

 Ensar Vakfı Körfez Şubesinin düzenlemiş olduğu programın bu haftaki konuğu Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Yardımcı Doç. Dr. Kadir Gömbeyaz’dı.

Ensar Vakfı Körfez Şube Başkanı Özcan Efe’nin ev sahipliğinde gerçekleşen programa katılım çok yoğun oldu. Düzenlenen programa Başkan Özcan Efe’nin yanı sıra Başkan Yardımcıları Burhan Yarar, İbrahim Çırpan, Zeki Kurtuluş, Mikail Saltabaş, Yılmaz Feyza Önen, Eyüp Temel, Muzaffer İşcan, Gençlik Kolları Başkanı Ferhat Ertem ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Programın onur konuğu Körfez Taşköprülüler Dernek Başkanı Mustafa Gülcan’dı.

Mezhepler Tarihi ile ilgili konferans veren Yardımcı Doç. Dr. Kadir Gömbeyaz’a , program sonunda Körfez Şube Başkanı Özcan Efe tarafından teşekkür edilerek çiçek takdim edildi.

Kadir Gömbeyaz Kimdir?

1979 yılında Bandırma'da doğdu. İlk ve orta tahsilini Bandırma'da tamamladı.1996'da Bandırma İmam Hatip Lisesi'nden mezun oldu ve aynı yıl Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ne girdi. 2001 yılında mezun oldu. Mart-Aralık 2002 tarihleri arasında Şanlıurfa'da Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği yaptı. Aralık 2002'de Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ne İslam Mezhepleri Tarihi araştırma görevlisi olarak atandı. 2005'te Makâlât Geleneğinde İmam Eş'arî adlı teziyle yüksek lisansını, 2015’te de İslam Literatüründe İtikadi Fırka Tasnifleri başlıklı teziyle doktorasını tamamladı. 19 Mart 2015 tarihinden itibaren Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde Temel İslam Bilimleri Bölümü Kelam ve İtikadi İslam Mezhepleri Anabilim Dalı’nda Yardımcı Doçent olarak görev yapmaktadır. Arapça ve İngilizce bilmektedir.




Ensar Vakfı Körfez Şube Başkanı Özcan Efe kısa bir selamlama konşması yaptı.

Ensar Vakfı Körfez Şube Başkan Yardımcısı Burhan Yarar onur konuğu Körfez Taşköprülüler Dernek Başkanı Mustafa Gülcan'a hediye takdim etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
50 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor