Kategoriler

Meydan

KÖRFEZ BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL BARAN’IN BERAT KANDİLİ MESAJI

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran Berat Kandili dolasıyla bir mesaj yayımladı.

 Belediye Başkanı İsmail Baran, Berat Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında, Ramazan ayının rahmet, bereket, feyz ve mağfiret gibi tüm değerleri barındırdığını, Berat Kandili'nin de böylesine önemli bir ayın müjdecisi olduğunu anımsattı.

Yüce dinimiz İslam’ın mübarek gecelerinden birini yaşayacağımız Berat Kandili, Müslüman alemine tövbe etmenin ve affedilmenin umudunu açan bir gecedir” dedi. Berat kelimesinin “temize çıkma, arınma” anlamına geldiğini kaydeden Başkan Baran, “Müslümanların, ibadet ve dualarıyla Allah’a yaklaştığı Berat Kandili gönül dünyamızı temizlemek için bir fırsattır. Bu kutlu gecede birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirelim. Kırgınlıklarımızı bir kenara bırakarak büyüklerimizden hayır duaları alalım. Bu mübarek gecede sevdiklerimiz, ülkemiz ve tüm Müslümanlar için dua edelim” ifadelerini kullandı.

Hayırlara Vesile Olsun

Berat Kandili’nin hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Baran, şunları kaydetti: “İslam aleminin mübarek geceleri olan kandiller tüm Müslümanlar için barış ve huzur ikliminin yeşerdiği manevi anlardır. Berat Kandili vesilesiyle birbirimize sevgi, saygı ve hoşgörüyle yaklaşalım. Kardeşlik bilinciyle, ihtiyaç sahiplerine yardım elimizi uzatalım.” İnsanoğlunun en büyük zenginliğinin iyi ve temiz duyguları olduğunu belirten Başkan Baran, “Mübarek Ramazan Ayı’nın müjdecisi olan Berat Kandili’nin tüm İslam alemine ve ülkemize; birlik, beraberlik, huzur ve barışa vesile olmasını diliyorum. Başta Körfezli hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam Aleminin Berat Kandili mübarek olsun” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
93 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
59 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu