Kategoriler

Meydan

BÜYÜKŞEHİRLİ ATLETLER 4 YILDIR KÜRSÜDE

16 Yaş Altı Atletizm Liginde üçüncü olan Büyükşehir Kağıtsporlu atletler kazandığı bu kupayla, dört yıldır kürsüde yer alarak, yeni bir rekora daha imza attı.

 Eskişehir’de 21-22 Mayıs 2016 tarihlerinde gerçekleşen Spor Toto 16 Yaş Altı (U16) Atletizm Ligi Final müsabakalarıyla sona erdi. Erkeklerde 30, kızlarda 26 olmak üzere 56 takım şampiyonada mücadele etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü iki gün sonunda topladığı 355 puanla Enka ve Galatasaray’ın ardından Türkiye üçüncüsü oldu. Mavi beyazlılar bu yılda aldığı üçüncülük kupasıyla, bir rekora daha imza atmış oldu. Dört yıldır aynı kategoride kürsüye çıkma başarısını gösteren Büyükşehir Kağıtspor atletler, alt yapıya yaptığı yatırımlarında meyvesini böylece almış oldu.

 

DERECELER PEŞ PEŞE GELDİ

Eskişehir atletizm pistinde sağanak yağmur altında yapılan müsabakalar hayli çekişmeli anlara sahne oldu. Büyükşehir Kağıtsporlu atletler, ferdi müsabakalarda farklı kategorilerde da bir çok derece kazandı. Yüksek atlama branşında yarışan Burak Çapa, en iyi derecesini gerçekleştirdiği yarışmada 1.84 lük derecesiyle birinci oldu. 100 metre engellide Ersin İlhan 14.16’lık derecesiyle birinci olan bir diğer isim oldu. 1500 ve 800 metrede Vedat Demir iki kategoride birinci olurken, 300 metre engellide Serhat Deniz 41.86’lık derecesiyle ikinci, sırıkla atlamada Süleyman Tütsoy ise 3.50 metrelik derecesiyle üçüncü oldu. Müsabakaların ardından dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları düzenlenen törenle verildi.  

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “Ortak Akılla Yönetmeye Devam Edeceğiz”
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Hıdırellez Bayramı, Kocaeli’de Ritüellerle Kutlandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, “KÖRFEZ İÇİN GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Yanan Çöp Konteynerine Zabıta Müdahale Etti
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Profesyonel Danışmanlık Merkezi Derince’de Hizmete Açıldı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
İYİ Parti’de Yönetimler Yeniden Yapılandırılacak
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
CANLARINI HİÇE SAYIP MOTOSİKLETE 5 KİŞİ BİNDİLER
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
DÜNYANIN GÖZÜ BU TATBİKATTA OLACAK
GÜNDEM
80 Kez Görüntülendi.
ACI OLAY: KIZININ DÜĞÜNÜNDE FENALAŞAN KADIN HAYATINI KAYBETTİ
GÜNDEM
90 Kez Görüntülendi.
SOKAK KÖPEKLERİ YAVRU KÖPEĞİ VE KEDİYİ PARÇALADI: O ANLAR KAMERADA