Kategoriler

Meydan

AVRUPA ŞAMPİYONASI KOCAELİ’DE BAŞLADI

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Özel Körfez Marmara hastanesinin düzenlemiş olduğu “SerebralPalsi’li İnsanların Gözünden Dünyayı Çiz’’ resim sergisiaçılışına katılım sağladı.

 Açılışı İsmail Baran Yaptı

Özel Körfez Marmara Hastanesinde açılan, Serebral Palsi’li ve Serebral Palsi hastalığı anlatılmış çocukların hazırlamış olduğu serginin açılışına, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın yanı sıra, Özel Körfez Marmara Hastanesi Genel Müdürü Esener Maçil, Hastane yönetimi ve hekimleri, Özel Seymen Koleji Müdürü Yasemin Demirkol, öğretmenleri ve öğrencileri, Özel Verimli Rehabilitasyon MerkeziMüdürü Sevgi Akgül Özkan öğretmenleri ve öğrencileri, Serebral Palsi’li çocuklar ile aileleri katıldı.Açılış kurdelesini Belediye Başkanı İsmail Baran minik çocuklar ile birlikte kesti.

Amacımız Farkındalık Yaratmak

Özel Körfez Marmara Hastanesi Genel Müdürü Esener Maçil; ‘Serebral Palsi’ li kişilerin beden sağlıklarının yanı sıra ruh sağlıklarını da önemsiyoruz. Topluma karışmaları için elimizden gelen ilgi ve desteği sağlıyoruz. Bu projenin amacı: Geleceğin hayata yön vericilerinde (öğrencilerimizde) farkındalık yaratmak ve Serebral Palsi’ den yola çıkarak tüm engelli insanların ya da en azından bir tanesinin hayatına dokunmalarını sağlamak. Bu anlamda bizlerden desteklerini esirgemeyen Körfez Belediye Başkanımız İsmail Baran’a şükranlarımızı sunuyorum “ dedi.

 

“Başkan Baran Yalnız Bırakmadı”

Farkındalık yaratmak için yapılan programlara büyük bir önem gösteren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Serebral palsili çocukları ve gençleri yalnız bırakmadı. Başkan Baran gerçekleşen açılışta sergilenen resimleri büyük bir dikkatle ve hayranlıkla inceledi. Çocuklarla özel olarak ilgilenen İsmail Baran, güler yüzlülüğü ve sıcak sohbetiyle gönüllere taht kurdu.  Özel Körfez Marmara hastanesinin düzenlemiş olduğu ’Serebral Palsi’li insanların gözünden dünyayı çiz’’ resim sergisine açılışında konuşma yapan Başkan Baran; “Sizler bizim için çok önemli ve özel evlatlarımızsınız. Bugün burada sizlerle olmaktan dolayı çok mutluyum. ’SerebralPalsi’li insanların gözünden dünyayı çiz’’ resim sergisi için hazırladığınız eserleri dikkatle inceledim. Hepsi birbirinden güzel olmuş. Emeğinize sağlık çocuklar“ dedi.





Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Meydan Gazetesi’nden Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyareti
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Kocaeli'de Çıkan Orman Yangını Büyüyor
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Türkiye’nin En Büyük Çimento Markası Zirvedeki Yerini Koruyor
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Belediyespor Yüzme Takımından Milli Takıma 2 Sporcu
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, Körfezli Hacılarla Bir Araya Geldi
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Yaz Tatiline At Üstünde ‘Merhaba’ Dediler
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
İzmit’in Kalbi Bu Meydanda Atıyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Gölcük Meslek Yüksekokulu'ndan Erasmus Başarısı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Yol Çizgileri İle Ulaşım Güvenli Hale Geliyor
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Dilovası Belediyesi Temmuz Meclis Toplantısı Yapıldı