Kategoriler

Meydan

BARAN: YETİM GÜLERSE, DÜNYA GÜLER

Körfez Belediyesi, Dünya Yetimler Günü ilan edilen ramazan ayının 15’inci gününde 300 yetim çocuğa ve ailelerine iftar yemeği düzenledi.

 Tek Tek İlgilendi

Körfez Belediyesi,  Dünya Yetimler Günü ilan edilen ramazan ayının 15’inci gününde Tütünçiftlik Kültür Merkezinde 300 yetim çocuğa ve ailelerine iftar yemeği düzenledi. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, masaları tek tek dolaşarak çocuklar ve aileleri ile yakından ilgilendi. Düzenlenen iftar yemeğinde, çocuklar da Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a yoğun bir ilgi gösterdi. Başkan Baran, miniklerle ve aileleri ile sohbet etti. Fotoğraf çekilmek isteyenler ile fotoğraf çekilerek, birçok güzel anı ölümsüzleştirdiler.

Yetim Gülerse, Dünya Güler

Tütünçiftlik Kültür Merkezinde düzenlenen iftar yemeğinde konuşma yapan Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, “Sevgili peygamberimizin (s.a.v) “'Her kim yetimleri gözetir, korur, onları yiyeceğine, içeceğine ortak ederse, muhakkak cennetle buluşacaktır. “  Hadisi Şerif-i ile yetimleri korumanın, kollamanın, onları soframıza ortak etmenin ne derece önemli bir şey olduğunu bizlere anlatmak istemiştir. Bu anlamda bizleri bir araya getiren Allah’a hamd olsun. İnşallah devlet olarak da, belediye olarak da size verilmesi gerekenleri, size ulaştırmak adına çok çalışacağız, çok gayret edeceğiz.“ dedi.

“Doyasıya Eğlendiler “

Körfez Belediyesi dünya yetimler günü münasebeti ile düzenlediği iftar yemeğinde, çocuklar için gösteriler hazırladı. Hacivat ve Karagöz, Nasrettin hoca ve diğer tiplemeler ile de minikler doyasıya eğlenerek, unutulmaz anlar yaşadı.
İftar Yemeği sırasında Körfez Belediyesi Başkan Yardımcıları İsa Taş ve Yüksel Özdemir masaları tek tek dolaşarak çocuklara ve ailelerine hediye takdiminde bulundular. Oyun toplarının dağıtılmasının ardından program son buldu.


Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Üzerinden 53 Sikke Çıktı
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
YHT’nin Sivas’a Yapılan İlk Direkt Seferine Selvi de Katıldı
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “Ortak Akılla Yönetmeye Devam Edeceğiz”
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Hıdırellez Bayramı, Kocaeli’de Ritüellerle Kutlandı
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, “KÖRFEZ İÇİN GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Yanan Çöp Konteynerine Zabıta Müdahale Etti
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Profesyonel Danışmanlık Merkezi Derince’de Hizmete Açıldı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İYİ Parti’de Yönetimler Yeniden Yapılandırılacak
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
CANLARINI HİÇE SAYIP MOTOSİKLETE 5 KİŞİ BİNDİLER
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
DÜNYANIN GÖZÜ BU TATBİKATTA OLACAK