Kategoriler

Meydan

DOĞAN’DAN MARDİNLİ ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Mardin’deki terör mağduru çocuklara bayram hediyesi olarak 500 bisiklet gönderiyor. AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nın Mardin’e yapacağı yardım ziyaretinde, Başkan Doğan’ın hediyesi olan bisikletler çocuklara teslim edilecek.

 Doğan, geçtiğimiz Ocak ayında da Ak Parti Kocaeli İl teşkilatıyla birlikte terörün en yoğun hissedildiği Diyarbakır’ın Sur ilçesine giderek, bölge halkına moral vermişti. İzmit Belediye Başkanı, ziyaret sırasında terör olaylarının bir an önce son bulmasını kalpten dilediklerini, bölgeye destek olmaya devam edeceklerini belirtmişti.

 

SEÇİM VAADİ TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLDU

 

Başkan Doğan’ın 2009 secim vaatleri arasında yer alan bisiklet projesi, kısa süre içinde Türkiye’ye örnek oldu. Her yıl 5 bin öğrencinin bisiklet hayalini gerçekleştiren İzmit Belediye Başkanı Doğan, bu sene de bir ilke daha imza atarak 5 bin öğretmene de bisiklet hediye etti. Böylelikle dağıtılan bisiklet sayısı 40 bine ulaştı. Bisikletin saymakla bitmeyen faydalarını her fırsatta dile getiren Doğan,  İzmit’te 20 kilometre bisiklet yolu yapmış, 40 binden fazla kişinin bisiklet eğitimi almasını sağlamış, şehrin dört bir yanına bisiklet durakları kazandırmış ve akıllı bisiklet projesinin de mimarı olmuştur.

 

BİR VE BERABER OLALIM

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, ülkemizde yaşanan terör olayları ve üzerime oynanan oyunlar karşısında hepimize büyük görev düştüğüne dikkat çekerek “Bizi, birbirimize düşürmeye, ülkemizdeki huzuru, birliği bozmaya çalışıyorlar. Vatanımızı parçalamaya, enerjimizi kendi kendimize harcatmaya çalışıyorlar. Bizi, bizden koparmanın gayretindeler. Bunu asırlardır yapıyorlar. Malazgirt’te, Mohaç’ta, Çanakkale’de de bizi yok etmeye çalıştılar ama başaramadılar. Kağıt üzerinde Anadolu’yu işgal ettiler ama yine başaramadılar. Çünkü, Türk milleti bayrağını, vatanını namusu görür; ezanını canından önde tutar. Her zaman mazlumun yanında olur.

 

HER ZAMAN KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ

 

Biz de, İzmit Belediyesi olarak bugüne kadar gerek ülkemizde, gerekse yurt dışında yardıma ihtiyacı olan kardeşlerimize elimizden geldiğince yardım eli uzattık, uzatmaya da devam edeceğiz. Birlik ve beraberliğimiz sayesinde ülkemiz üzerine oyun oynayanlar her zaman ki gibi hayal kırıklığına mahkûm olacaktır.  ” dedi. 

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
93 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
59 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu