Kategoriler

Meydan

KÖRFEZ, TÜRKÖZ’ÜN İFTARINDA BULUŞTU

Körfez’in ve Kocaeli’nin prestijli inşaat firması Türköz tarafından düzenlenen iftarda, Körfez ve Kocaeli’nin tanınmış işadamları ve simaları bir araya geldi.

 Derince Yenikent Mahallesi’nde yer alan Türköz Düğün Salonu’nda düzenlenen iftara, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye  Başkan Yardımcısı Faruk Denli, MHP, AKP ve CHP Belediye Meclis Üyeleri, KTO Meclis Başkanı Güngör Ayhan, KTO Meclis Başkan Vekili Bilal Atak, KTO meclisi ve yönetimi, Körfez’de faaliyet gösteren STK ve Derneklerin başkanları ve yönetimleri, ilçenin işadamları, Körfez ve Derince esnafı katıldı. Koceli’nin ve Körfez’in tanınmış işadamları ve simaları bu yemekte bir araya gelirken, düğün salonuna ait bölümde tamamen doldu. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı iftarda, Recep Öztürk ve Hüseyin Öztürk ile şirket yetkilileri gelen konuklarla yakından ilgilendiler. Türköz ailesi konukları kapıda karşılarken, iftardan sonra yemek duasını Körfez İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan yaptırdı.

Yemekten sonra, iftara katılan konuklar çay içerek bir süre sohbet ettiler. Körfez ve Derince’nin neredeyse tüm vitrininin yer aldığı sohbette de güncel konular konuşuldu ve Ramazan ayı nedeniyle ziyaret fırsatı bulamayan konuklar ayak üstü sohbete daldılar. Düzenlenen en kalabalık salon iftarını gerçekleştiren Türköz ailesi, her yıl geleneksel olarak yaptıkları organizasyonda örnek bir ev sahipliği gerçekleştirdiler.










Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Üzerinden 53 Sikke Çıktı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
YHT’nin Sivas’a Yapılan İlk Direkt Seferine Selvi de Katıldı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “Ortak Akılla Yönetmeye Devam Edeceğiz”
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Hıdırellez Bayramı, Kocaeli’de Ritüellerle Kutlandı
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, “KÖRFEZ İÇİN GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Yanan Çöp Konteynerine Zabıta Müdahale Etti
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Profesyonel Danışmanlık Merkezi Derince’de Hizmete Açıldı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İYİ Parti’de Yönetimler Yeniden Yapılandırılacak
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
CANLARINI HİÇE SAYIP MOTOSİKLETE 5 KİŞİ BİNDİLER
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
DÜNYANIN GÖZÜ BU TATBİKATTA OLACAK